Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή ο Σακελλάρης Μ. Τρικοίλης σε ηλικία 76 ετών

0
4730

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 το πρωί, σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν ο Σακελλάρης Τρικοίλης.

Ο Σακελλάρης Τρικοίλης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1946 και ήτα το 2ο παιδί από τα οκτώ(8) της πολύτεκνης οικογένειας του αείμνηστου ιερέα Μιχαήλ (Γεννάδιου) Τρικοίλη.

Ηλεκτρολόγος Ναυτικός στο επάγγελμα εργάστηκε σε πλοία, ενώ έζησε και στην Αμερική όπου εργάστηκε για κάποια χρόνια. Επιστρέφοντας στην Κάλυμνο, διορίστηκε ως Επόπτης του Δημοτικού σταδίου Καλύμνου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το έτος 2012.

Παντρεμένος με την Αγγελική Εργά, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια με τρία εξαιρετικά παιδιά την Ειρήνη,τον Μιχάλη και την Μαρία. Επίσης έξι εγγόνια.

Ο εκλιπών ήταν υποδειγματικός οικογενειάρχης, αγαπητός,ευγενικός,κοινωνικός, πάντα με το χαμόγελο,ήρεμος, δραστήριος,εργατικός,άριστος στη δουλειά του, πραγματικός λεβέντης Επίσης για αρκετά χρόνια υπηρέτησε την εκκλησία από το αναλόγιο ως Ιεροψάλτης σε διάφορες Ενορίες.

Η σορός του θα μεταφερθεί από Πειραιά στην Κάλυμνο, σήμερα με το πλοίο της γραμμής Αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 θα μεταφερθεί στις 10.00 το πρωί στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Ταξιάρχη στη Χώρα Καλύμνου και η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στις 2.00 το μεσημέρι.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Αγγελική, στα παιδιά του Ειρήνη, Μιχάλη, Μαρία, στα εγγόνια του, στα αδέλφια του, στους λοιπούς συγγενείς του

πηγή: kalymnos-news.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ