ΣΤ Σωματείου εκτάκτων εργαζομένων στο υπ. Πολιτισμού για την απλήρωτη εργασία στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου

5
2402
Χαρίκλεια Χριστοφή
Συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα του εργατικού κέντρου έδωσαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Σωματείου εκτάκτων εργαζομένων στο Υπ. Πολιτισμού στην Κω,
σχετικά με την  επανεμφάνιση του φαινομένου της απλήρωτης εργασίας, στα περισσότερα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Κω.
Το εν λόγω θέμα έρχεται μάλιστα να προστεθεί, μήνες μετά από την διαβεβαίωση της  κας Μενδωνης στην βουλή ότι στην Β Εφορεία αρχαιοτήτων όλα βαίνουν καλώς…
Ενώ η ανησυχία των εργαζομένων μεγαλώνει μήπως και ξαναμείνουν απλήρωτοι μέσα στις γιορτές -κατάσταση που την βίωσαν και πέρσι- με ότι αυτό συνεπάγεται.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπου ασχοληθεί το ΚΚΕ οι εργαζόμενοι χάνουν.Δεν ενδιαφέρεται για τον κόσμο πατά μόνο για το κόμμα.

  2. Κολληθηκε το ένσημο πάλι στο κόμμα.Αυτο το μήνα είχε υπερωρίες ( νοσοκομειο,εκπαιδευτικό,17 Νοέμβρη,αρχαιολογία, και αναρτήσεις κανά δυο πανό). Κορόιδα,σταλινορφανα, έχετε καταντήσει γραφικοί.Σας εκμεταλλεύονται και καμαρώνετε.Ευτυχως ηττηθηκατε σύντροφοι…….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  3. Άκυρο το σχόλιο σου μαντάμ.οι άνθρωποι μιλούν για την κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο τους.δεν κυβερνά το ΚΚΕ…μάλλον κάπου τα έχεις μπερδέψει….

    • Πάντως όταν δεν είχαμε το ΚΚΕ στα πόδια μας καλύτερα ήταν τα οραγματα.Απορώ τι βάζετε μέσω να μπήκε στην υπηρεσία αφού δεν πληρώνεστε.Δεν είναι πρώτη φορά.Ερσι Σεν είναι;

  4. αμα δεν τους πληρωνουν να μην ξανακανουν τα χαρτια τους σε μια τοσο »κακη» υπηρεσια, τοσο απλο ειναι , δουλειες υπαρχουν οποιος θελει πραγματικα βρισκει η μηπως μας βολευουν τα ωραρια της ρεκλας και της γκρινιας?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ