ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Κάτω τα χέρια από το ΕΣΥ – Όχι στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περίθαλψης

3
1176

Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου

Κάτω τα χέρια από το ΕΣΥ – Όχι στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περίθαλψης

 

Τελικά ήρθαν νύχτα!

Το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη κατατέθηκε στις 23/11 και μετά από fast track διαβούλευση έρχεται στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση την Πέμπτη 1/12, με όλη την αντιπολίτευση και τους φορείς των νοσοκομείων απέναντι!
Το νομοσχέδιο της Ν.Δ. επιχειρεί να καταργήσει τον πυρήνα του ΕΣΎ, τη δημόσια, δωρεάν παροχή υπηρεσιών Υγείας ισότιμα σε όλους τους πολίτες!
Η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των νοσοκομειακών γιατρών και η δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες στο ΕΣΥ οι ιδιώτες (με το αζημίωτο, από τις τσέπες των ασθενών φυσικά) καταλύει στην πράξη την εμβληματικότερη κατάκτηση του κινήματος της μεταπολίτευσης, το Δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας!

Οι συνέπειες θα είναι τραγικές και μάλιστα σε μια χώρα όπου οι ιδιωτικές δαπάνες των νοικοκυριών για την υγεία είναι από τις υψηλότερες στην Ε.Ε.

Να μην το επιτρέψουμε!

Το νομοσχέδιο διάλυσης του ΕΣΥ δεν είναι υπόθεση των γιατρών, είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Σ.Υ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τις κινητοποιήσεις και απεργιακές συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα!​

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αιτήματα γιατρών…μονιμοποιήσεις ,αυξήσεις,μεγαλύτερες άδειες,προσλήψεις για να δουλεύουν λιγότερο.Για να είμαστε ειλικρινείς περισσότερο αιτήματα των υγειονομικών,μεταξύ αυτών και εκείνων των ψεκασμενων που δεν πιστεύουν στην ιατρική και δεν εμβολιάστηκαν.Οι γιατροί μια χαρά βολεύονται με το νομοσχέδιο.Τους δίνει το διακαιομα να έχουν και γιστρείο.Πι ιδιώτες γιατροί έχουν πρόβλημα που θα μοιραστεί η πελατεία τους.Να ξέρουμε τι λέμε.Αληθεία η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ποια είναι;Πόσους γιατρούς είχε προσλάβει τα 5 χρόνια που ήταν κυβέρνηση θυμιστε μου.

  2. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΕΣΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.