Ρόδος: Έφυγε από τη ζωή ο τουριστικός πράκτορας Τσαμπίκος Χατζημιχάλης

1
2979

Εφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα, ο γνωστός τουριστικός πράκτορας Τσαμπίκος Χατζημιχάλης. Ο γνωστός τουριστικός πράκτορας είχε μεταβεί στην Αθήνα για σειρά εξετάσεων ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

O Τσαμπίκος Χατζημιχάλης, ήταν ένας από τους πλέον γνωστούς και καταξιωμένους τουριστικούς πράκτορες της Ρόδου και έχει συνδέσει το όνομά με την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού του νησιού. Οραματιστής, εργατικός και με τεράστια προσφορά στον τόπο του, ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης, συνέδεσε το όνομά του με την κρουαζιέρα θεμελιώνοντας ισχυρές βάσεις για την εξέλιξή της μέχρι σήμερα.

Η «δημοκρατική» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του τουριστικού πράκτορα Τσαμπίκου Χατζημιχάλη, εξέδωσε σήμερα η Ένωση Τουριστικών πρακτόρων

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Τσαμπίκου Χατζημιχάλη, τουριστικού πράκτορα και ναυτικού πράκτορα από τα ενεργότερα μέλη της Ένωσης μας διατελώντας Γενικός Γραμματέας και μέλος του ΔΣ, που έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης ήταν από τα εκλεκτά μέλη της κοινωνίας μας και είχε διατελέσει από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα της κρουαζιέρας στη Ρόδο. Η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του»

Κοινότητα Αρχαγγέλου για Τσαμπίκο Χατζημιχάλη

Ο Πρόεδρος και οι κοινοτικοί σύμβουλοι Αρχαγγέλου, εκφράζουν τη βαθειά θλίψη τους για την απώλεια του συντοπίτη τους Χατζημιχάλη Τσαμπίκου.
Ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης υπήρξε ο αναμορφωτής του θαλάσσιου τουρισμού
στο νησί μας, δίκαια οι συνάδελφοι του στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο τον αποκαλούσαν “Πατριάρχη της κρουαζιέρας”.
Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να τον αναπαύσει εν σκηναίς δικαίων.
Στην οικογένεια του και στους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια. ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ!!!!

Νικόλαος. Κ.Διμέλης
Πρόεδρος Κοινότητας
Αρχαγγέλου

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια του Τσαμπίκου Χατζημιχάλη:

 

«Ένας από τους ανθρώπους με στέρεα και τεκμηριωμένη γνώση για τον τουρισμό, ένας απολαυστικός συνομιλητής, εξαίρετος άνθρωπος και οικογενειάρχης.

Αυτός ήταν ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης, που έφυγε από κοντά μας αφήνοντας σε όλους μας ένα μεγάλο κενό.

Λίγοι γνώριζαν το κεφάλαιο που λέγεται κρουαζιέρα και θαλάσσιος τουρισμός όσο εκείνος. Οι προτάσεις και οι ιδέες του ήταν πολύτιμες για μένα, όπως και η φιλία του.

Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήριο μήνυμα του Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου  Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο του Τσαμπίκου Χατζημιχάλη

28 Νοεμβρίου 2022

 

«Με συγκίνηση πληροφορήθηκα το θάνατο του αγαπητού μου φίλου και συμπατριώτη Τσαμπίκου Χατζημιχάλη. Από τους  πρωτοπόρους´του ροδιακού τουρισμού και ιδιαίτερα του θαλάσσιου, άφησε ισχυρό αποτύπωμα στη Ρόδο μας με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.  Σπουδαίος οικογενειάρχης και άνθρωπος της προσφοράς, πρότασσε και αγωνιζόταν για το κοινό καλό και την προκοπή του τόπου μας. Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια μου στη σύζυγό του και στα παιδία του. Αιωνία του η μνήμη.»

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιωάννη Παππά για την απώλεια του τουριστικού πράκτορα Τσαμπίκου Χατζημιχάλη

Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν καλό φίλο, πράο άνθρωπο, καταξιωμένο επαγγελματία και καλό οικογενειάρχη. Ο Τσαμπίκος Χατζημιχάλης προσέφερε τα μέγιστα στον τόπο μας και την ανάπτυξη του, ενώ υπήρξε σημαντικός παράγοντας και πρωτοπόρος στον τουριστικό κλάδο και ιδιαίτερα στον θαλάσσιο τουρισμό και την κρουαζιέρα. Το κενό που αφήνει η απώλεια του στην τοπική μας κοινωνία είναι δυσαναπλήρωτο.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Φίλε Τσαμπίκο καλό σου ταξίδι

Ο Βουλευτής Δωδ/σου ΝΔ

Ιωάννης Κ. Παππάς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό ταξίδι φίλε Τσαμπίκο. Για πολλά χρόνια συνεργάτης στην Ρόδο, την εποχή που εργαζόμουν στα κρουαζιερόπλοια. Άριστος επαγγελματίας, φίλος και πάντα έτοιμος να μας βοηθήσει σε πολλές δυσκολίες που συνέβησαν, Νοσοκομείο για επιβάτες, άμεση αλλαγή πούλμαν λόγω βλάβης (στην Λίνδο), χαμένες βαλίτσες επιβατών, κ.α., πάντα δίπλα μας απο την άφιξη τα ξημερώματα μέχρι την αναχώρηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ