Αστική εταιρεία: Πλούσιος ο απολογισμός & οι εν εξελίξει δράσεις | Η ΓΣ και το νεο ΔΣ

2
2255

Την Πέμπτη, 26 Oκτωβρίου 2022 πραγμστοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Αστικής Εταιρείας ‘’Iπποκράτης’’ με θέματα τον Απολογισμό (Επιστημονικό και Οικονομικό) της τριετίας 2019-2022), την αύξηση της ετήσιας εισφοράς του Δήμου Κω, την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού, την έγκριση του νέου Εσωτερικού Κανονισμού και Οργανογράμματος της Αστικής Εταιρείας ‘’Iπποκράτης’’καθώς και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρόντες ήταν τα Μέλη/Εταίροι της Αστικής Εταιρείας ‘’Iπποκράτης’’:

1)         Ιερά Μητρόπολις Κώου και Νισύρου, εκπροσωπούμενη από τον

Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ.

2)         Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακή Ενότητα Κω), εκπροσωπούμενη  από τον Έπαρχο Κω-Νισύρου, κο Ιωάννη Καμπανή.

3)         Δήμος Κω, εκπροσωπούμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, κα Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη.

4)         Ιατρικός Σύλλογος Κω “Iπποκράτης”, εκπροσωπούμενος από την Πρόεδρο του Δ.Σ., κα Μαρία Φρατζάκη.

5) Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρ./θμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου, εκπροσωπούμενος από το Μέλος του Δ.Σ., κα Eυδοξία Μεδίτσκου.

6)         Ένωση Γυναικών Ελλάδας, Παράρτημα Κω, εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο του Δ.Σ., κα Μαρία Φάκκου.

7)         Σύλλογος Πολυτέκνων Κω-Νισύρου, εκπροσωπούμενος από την Πρόεδρο Δ.Σ. κα Διονυσία Δρόσου.

8)         Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, εκπροσωπούμενο από το Μέλος του Δ.Σ., κο Φίλιππο Καλλούδη.

9)         Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας & Ανάπτυξης “Άρτεμις” Λέρου, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κο Αντώνιο Νταλλαρή.

10)       Aναγνωστήριο “Αι Μούσαι” Kαλύμνου, εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κο Παναγιώτη Πιζάνια.

11)       Σύλλογος Μικρασιατών Κω “Ο Ηρόδοτος”, εκπροσωπούμενος από το Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. κο Σταμάτιο Μαρκόγλου.

12)       Σύλλογος Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας”, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Χαράλαμπο Ναβροζίδη.

Δύο ήταν τα σημαντικά θέματα, τα οποία επισημάνθηκαν από όλους τους Εταίρους, ο πλούτος των θεμάτων, δράσεων και παρεμβάσεων της Αστικής Εταιρείας, η οποία επενδύει στον πολιτισμό ως το μόνο ανάχωμα των εξαρτήσεων και η είσοδος νέων Εταίρων στο δυναμικό της.

Οι νέοι Εταίροι (Δ.Ι.Ι.ΚΩ, Κ.Π.Ε.Α. “Άρτεμις” Λέρου, Aναγνωστήριο “Αι Μούσαι” Kαλύμνου,   Σύλλογος Μικρασιατών Κω “Ο Ηρόδοτος”, Σύλλογος Ποντίων Κω “Ο Ξενιτέας”) οργανισμοί κύρους και μακράς παραδόσεως, εμπλουτίζουν και ανανεώνουν τον δυναμισμό της Αστικής Εταιρείας χωρικά και ποιοτικά.

Τα Πρωτόκολλα Συνεργασίας με τα Δημοτικά Σχολεία Πόλεως Κω (5Ο και 6ο) εδραιώνουν την παρουσία μας στην Π/θμια Εκπαίδευση.

Η δε στρατηγική συμμαχία μετά του Επαρχείου Καλύμνου και του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας Δήμου Καλυμνίων, καθιστά την Αστική Εταιρεία ‘’Ιπποκράτης’’ πυλώνα του Κοινωνικού Σχεδιασμού της όλης περιοχής ευθύνης μας (γεωγραφική περιοχή των Επαρχείων Κω και Καλύμνου).

Ο Δήμος Κω, μέσω του Δημάρχου κ. Θεοδόση Νικηταρά και της εκπροσώπου του στην Αστική Εταιρεία ‘’Ιπποκράτης’’ κ. Διονυσίας Τελλή-Τσιμισίρη, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη και παρουσία της Αστικής Εταιρείας στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε το νέο Δ.Σ. της Αστικής Εταιρείας ‘’Ιπποκράτης’’ για την τριετία Οκτ.2022-Οκτ.2025.

Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

1) Πρόεδρος του Δ.Σ. η κα Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, 2) Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ο κος Δημήτριος Γερούκαλης, 3) Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. ο κος Βασίλειος Δρόσος, 4) Ταμίας του Δ.Σ. η κα Μαρία Φρατζάκη.

Τακτικά Μέλη: 1) Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, 2) Η κα Μαρία Φάκκου, 3) Ο κος Φίλιππος Καλλούδης.

Αναπληρωματικά Μέλη: 1) Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου κος Ιωάννης Καμπανής, 2) Η κα Ευδοξία Μεδίτσκου, 2) Η κα Διονυσία Δρόσου, 3) Ο κος Αντώνιος Νταλλαρής, 4) Ο κος Παναγιώτης Πιζάνιας, 5) Ο κος Νικόλαος Κανταρζής, 6) Ο κος Χαράλαμπος Ναβροζίδης και 7) Ο κος Νικηφόρος Φάρκωνας.

Από την Γραμματεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιο πολλαπλά εκπροσωπούμενο μη κερδοσκοπικό σωματείο της Κω!
    Άγνωστοι αι βουλαι του Κυριου για την βοήθεια στα Ναρκωτικά επι της «ουσίας» για την πρόληψη
    Ενημερωτικές ημερίδες ομιλίες ευαισθητοποίηση στις φυλακές
    Προοππτικη η έκδοση ως αναδόχου κάποιου βιβλίου μετάφραση διεθνους έγκριτου αναφερομένου στην πρόληψη που να δοθεί στα γυμνάσια κ λύκεια σε Καθ πένα μαθητή ;;

  2. Τι αποτέλεσμα έχει όλο αυτό ;;μηδενικό. Γιατί τα θύματα των εξαρτημένων όλο αυξάνονται τα ναρκωτικά κυκλοφορούν πιο εύκολα και από τα απλά τσιγάρα και γενικά τα χάσισια καλλιεργούνται ανενόχλητα. Μόνο λόγια και ομιλίες ως επεα πτεροεντα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ