Φυλλάδια για την ακρίβεια μοίρασαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ B.Δωδεκανήσου, έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

13
4173

Φυλλάδια για την ακρίβεια μοίρασαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βόρειας Δωδεκανήσου, έξω από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας. Είναι μία δράση που έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να μεταφέρουν τις προτάσεις και τις δεσμεύσεις τους ως αυριανή κυβέρνηση, για την έξοδο από την πρωτοφανή κρίση που βιώνει η χώρα και σύμφωνα με τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ φέρει την ευθύνη η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Με τη σειρά του ο π.βουλευτής Ηλίας Καματερός , δήλωσε πως βρισκόμαστε σε μία δύσκολη χρονικά περίοδο, στο τέλος της σεζόν και λίγο πριν το χειμώνα θεωρώντας πως η πληροφόρηση από τα μέσα δεν είναι αντικειμενική. Πρόσθεσε πως η ίδια δράση θα λάβει χώρα σε υπηρεσίες , καταστήματα και αγορές με σκοπό την εναλλακτική λύση που υπάρχει, τονίζοντας πως η κρίση στο νησί μας μεγεθύνεται λόγω της νησιωτικότητας.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • Νικόλαε πες αλεύρι! Το Oruc Reis σε γυρεύει!! Το πήρε πάλι ο άνεμος και το κύμα λέει ο Πέτσας και έρχεται κατα δω! Βάλε μπρος το τρακτέρ και πήγαινε να πολεμήσεις τους Τούρκους! Τι? Δεν έχουν μείνει άρματα στα νησιά, τα μετέφερε όλα ο Κούλης? Μην αγχώνεσαι θα σου δώσει εκπτωτικό κουπόνι να αγοράσεις καινούρια!

    • θα επικροτούσες τη Συμφωνία των Πρεσπών που εφαρμόζει μια χαρά και ο φίλος σου ο Μητσοτάκης και δεν θα έβριζες

  1. σύντροφοι έχω να πάω σε ένα thrash your gender πάρτυ και αναρωτιέμαι πώς κάνω thrash το gender fluidness enby μου, εκτός κι αν εννοούν thrash your assigned at birth gender. in that case το έχω αλλά έπρεπε να είναι ποιο clear η περιγραφή τους.
    δεν ξέρω. σας παρακαλώ πείτε μου μήπως πρέπει να τους πω να το κάνουν thash your agab?

  2. Όταν λένε αυριανή κυβέρνηση, γνωρίζουν κάτι που δεν το ξέρουμε; Μήπως είναι όνειρο απατηλό και το εκφράζουν;Που πάτε ρε κακομοίρηδες;Οι φαπες πέφτουν η μία μετά την άλλη και εσείς ονειρεύεστε από το 2017 πρωτεία.Τεσσερις απανωτές ήττες, πότε θα το καταλάβετε ότι τελειώσατε.Για μένα προσωπικά να βγαίνετε συχνότερα, και εσείς, και οι βουλευτές σας , στην κοινωνία γιατί εκτιθεστε και ανεβαίνει η ΝΔ και ό Μητσοτάκης.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

    • έρχεται και θα είναι μεγάλη, που μόνο να βρίζεις ξέρεις. Ποιός έχασε όμως το ήθος στην παράταξη σου για να το βρεις εσύ;

  3. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 1000000 ΕΥΡΩ!! ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!! ΞΕΥΤΙΛΕΣ!!

  4. Με τις ηλιθιότητες Τσιπρα και Βαρουφάκη μας φεσώσατε καλά και τωρα εμφανίζεστε ως σωτήρες της ακρίβειας! Βρε ουστ!

  5. ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΞΕΧΙΛΙΖΕΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ……. ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ