Η Κατερίνα Γαβαλά και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα

1
106
Στο πλαίσιο των επισκέψεων στις δομές υγείας του νησιού, κλιμάκιο τις τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Έμπωνα αποτελούμενο από την κ.Κατερίνα Γαβαλά οφθαλμίατρο, Μέλος του Τομέα Υγείας και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, τον Γραμματέα της Τοπικής Συντονιστικής κ.Στάθη Διμέλλη όπως και άλλα μέλη του κόμματος.
Η κ.Γαβαλά συνομίλησε με τον υπεύθυνο γιατρό, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας.
 Όπως ενημερώθηκε, δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο από το 2013 με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των κατοίκων του Έμπωνα αλλά και της γύρω περιοχής. Χρειάζεται, όπως επισημάνθηκε άμεση ανταπόκριση για την καλυψη βασικών αναγκών οπως την ολοκληρωση της λειτουργίας του ακτινολογικού μηχανήματος το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο.
Ανεφέρθηκαν στην ύπαρξη κτηριακών προβλημάτων που χρειάζονται παρεμβάσεις, σε ελλείψεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και σε προβληματισμούς σχετικά με το νέο νομοσχέδιο σε διαβούλευση.
Το κλιμάκιο μετέφερε στο προσωπικό την πάγια θέση του για δημιουργία τομέα του ΕΚΑΒ στα Κέντρα Υγείας της Ρόδου, προκειμένου να γίνονται έγκαιρα και με ασφάλεια οι διακομιδές στο Νοσοκομείο, ενώ δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρει όλα τα ζητήματα στους υπεύθυνους ώστε να στηρίξουν την επίλυσή τους.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ