Ιδιαίτερα συγκινητικές οι σχολικές γιορτές στο ΕΕΕΕΚ & σε σχολεία της Κω για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

1
2363

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σχολική γιορτή του ΕΕΕΕΚ Κω, με τους μαθητές να παρουσιάζουν τηλεπαιχνίδι γνώσεων που αφορούσαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου , θεατρικό απόσπασμα από το «Ξυπόλητο΅Τάγμα», καθώς και τραγούδια από τη χορωδία.
Τα παιδιά ήξεραν λεπτομερώς τα γεγονότα της ιστορικής αυτής μέρας για τη χώρα μας και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς και συμμαθητές τους.
Το παρών έδωσε η σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή η οποία εμφανώς συγκινημένη , ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Ελληνες.

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε ατμόσφαιρας εθνικής υπερηφάνειας και εθνικής ανάτασης πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή για την ιστορική επέτειο της 27ης Οκρωβρίου στο 4ο Δημοτικό σχολείο Κω

Σε πανηγυρικό κλίμα, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Κεφάλου, τίμησαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 , με ποιήματα και επετειακά τραγούδια, αφιερωμένα σε όλα όσα διαδραματίστηκαν την 28η Οκτωβρίου όπου όλος ο Ελληνισμός είπε «ΟΧΙ», στις Ιταλικές δυνάμεις.
Η γιορτή, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου και οι μαθητές, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των συμμαθητών τους, των δασκάλων, γονέων και των παππούδων τους.

Με υπερηφάνεια και καμάρι οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κω, απέδωσαν τιμή στο ιστορικό γεγονός της 28ης Οκτωβρίου, με αφηγήσεις και επετειακά τραγούδια και έδωσαν την ευκαιρία στους γονείς τους να τους καμαρώσουν!
Στην επετειακή γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές της τετάρτης τάξης , ενώ την ευθύνη της γιορτής, είχαν οι δασκάλες Μαρία Κουτσοπούλου, Τατιάννα Μπασδάνη, ο θεατρολόγος Γιώργος Παπαδάκης, ο εικαστικός Τάσος Βελβές και η μουσικός Ειρήνη Πινιάρη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ