Βαγγέλης Τζόγιας: Κάλεσμα των φίλων Εθελοντών Αιμοδοτών Κω

9
2481
Αγαπητοί -ές Φίλοι -ες
Η καλοκαιρινή περίοδος τελείωσε. Είναι καιρός για κοινωνική δράση σε ένα τομέα που υστερεί το νησί μας, αυτό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Όπως λένε οι επιστήμονες, είναι η κορυφαία εθελοντική πράξη. Είναι πρόσκληση προσφοράς, ανθρωπιάς, πολιτισμού. Οφείλουμε όλοι, παλιοί και νέοι, να ανταποκριθούμε και να συναποφασίσουμε την ίδρυση Νέου Συλλόγου ή την επαναλειτουργία του Παλιού.
Για το λόγο αυτό σας περιμένω σε μια συνάντηση «κοινωνικής ανάγκης» στο καφέ “Νερό” του ξενοδοxείου Kos Aktis, στις 28 Οκτωβρίου, Παρασκευή απόγευμα, ώρα 7.30.
Όποιος-όποια επιθυμεί ενημέρωση, μπορεί να με καλεί ως τότε στο τηλέφωνο 6977406672. Ευχαριστώ.
Κως, 17 Οκτωβρίου 2022
Βαγγέλης Τζόγιας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι ντροπή μας που είχαμε ένα τόσο δυναμικό και πρωτοπόρο σύλλογο και τον αφήσαμε να διαλύσει

    • Κυριε τζογια μηπως; εχουν αδικο αυτα που σου γραφουν;Κατι εχεις μπερδεψει,το οποιο δεν ταιριαζει.Ο κοσμος του νησιου αγαπα και θελει αυτη την δημοτικη αρχη,και πρεπει να το καταλαβετε.Το νησι εχει βρει την ησυχια του.

    • Αμα χρειαστεις να ζητησεις μονο ανεμβολιαστου αιμα. Αλλα εκει θα σε παει να και θ αφησεις τις λαλακιες

  2. Δεν μπορείς να κανεις αντιπολιτευση,και μετά να μας ζητάς κάλεσμα.Ασε έξω μεριά αυτούς τους άχρηστους που υποστηρίζεις και μετά να μας καλας.ΚΡΙΜΑ.

  3. Δυστυχώς δεν γνωρίζεις ακόμα την έννοια του εθελοντισμού. Όταν την μάθεις και σηκωθείς από τον καναπέ σου τα ξαναλέμε.

  4. Δηλαδη μας βλεπεις για κουτους -η -δεν καταλαβαμε το τι συμβαινει με το ατομο σου.Εμπλεξες την/////με την κακομαθημενη πολιτικη που ασκεις στην τωρινη δημοτικη αρχη,λες και την ρουφα και τον απερχομενο δεν τους γνωρισαν οι κωοι τι ειναι.Ξεχασες τον χαρακτηρα του απερχομενου;-η-να σου τα θυμισω τι εκανε για το νησι.Εκανες ΜΕΓΑ λαθος,

  5. Λυπάμαι αλλά είσαι εκτός θέματος. Το άρθρο αφορά εθελοντές που σίγουρα δεν είσαι όταν μιλάς έτσι. Επομένως αφου δεν είσαι εθελοντής κάτσε και πίνε καφέ στον καναπέ σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ