Έπαρχος Κω: Όλοι οι τοπικοί φορείς μπορούμε σε συνεργασία να προσελκύσουμε μελλοντικά μεγάλα , διεθνή, ιατρικά συνέδρια στο νησί

0
2214

Στην Κω θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2023, το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας – Αγγειοχειρουργικής, μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Κοπάδη, αγγειοχειρουργού και Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

της Νατάσας Παμπρή

Σήμερα ο κ. Κοπάδης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Εταιρίας Βασίλη Κατσίκα και την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) Ρένα Τόλη επισκέφθηκαν τον Έπαρχο Κω Γιάννη Καμπανή, αναφορικά με τη διεξαγωγή του συνεδρίου, στην πατρίδα του πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη.

Ο κ. Καμπανής πριν από λίγο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media δήλωσε τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα σήμερα τον Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, αγγειοχειρουργό Γιώργο Κοπάδη, τον Βασίλη Κατσίκα, Γραμματέα της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) Ρένα Τόλη καθώς και την Αφροδίτη Καρλή.

Μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω πανδημίας , μας ανακοίνωσαν επίσημα τη διεξαγωγή 22ου Πανελλήνιου Συνέδριου Αγγειολογίας – Αγγειοχειρουργικής τον Ιούνιο του 2023, στην Κω.

Η επιλογή του νησιού μας έγινε και κατόπιν προτροπής του συμπατριώτη μας, κ. Γεωργίου Κοπάδη, του οποίου η αγάπη για το νησί είναι γνωστή σε όλους.

Η φιλοξενία του συνεδρίου προβάλλει την Κω και την Ιπποκρατική Ιδέα. Για το λόγο αυτό, όλοι οι τοπικοί φορείς μπορούμε με κοινή συνεργασία να προσελκύσουμε μελλοντικά μεγάλα , διεθνή, ιατρικά συνέδρια στο νησί μας στα πλαίσια ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού .

ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ΚΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΑΒ. ΚΑΡΑΤΑΠΑΝΗΣ, Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΙΓΑΙΟΥ

Χθες επίσκεψη στο Επαρχείο Κω-Νισύρου πραγματοποίησε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Αιγαίου, ιατρός -αναισθησιολόγος, Σάββας Καραταπάνης, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του ΕΚΑΒ Κω Κώστα Τσιαμπή, όπου συναντήθηκε με τον Έπαρχο Γιάννη Καμπανή.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ΕΚΑΒ Κω με πρωταρχικό μέλημα τη στελέχωση και αύξηση του αριθμού των ασθενοφόρων.
Συγχρόνως, τέθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης ενός μόνιμου ασθενοφόρου ΕΚΑΒ στην Αντιμάχεια, το οποίο θα καλύπτει άμεσα τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Επίσης, εντός των ημερών το ΕΚΑΒ μεταφέρεται στο κτήριο του ΙΚΑ, προκειμένου να αναβαθμιστούν οι επιχειρησιακές δυνατότητες των διασωστών.

“Σε θετική κατεύθυνση βρίσκεται η επιθυμία του Συλλόγου Κώων Αδελαΐδος για τη δωρεά ασθενοφόρου στο Νοσοκομείο Κω. Σημαντική υπήρξε η συμβολή δυο συμπατριωτών μας, του Γεωργίου Πατούρη και Εμμ. Κουτελά”, σημείωσε σχετικά ο κ. Καμπανής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ