Λέρος: Συνελήφθησαν στρατιωτικός και 16χρονη για «revenge porn» σε βάρος ανήλικης

4
7997

Ο 22χρονος στρατιωτικός και η 16χρονη που διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, παραπλάνησαν μια άλλη ανήλικη και πήραν φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου που κατέληξαν σε συμμαθητές της

Σοκ προκαλεί η είδηση για την σύλληψη ενός 22χρονου στρατιωτικού στη Λέρο και μιας 16χρονης μαθήτριας οι οποίοι κατηγορούνται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος μιας συμμαθήτριας της.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος στρατιωτικός από κοινού με την 16χρονη ημεδαπή μαθήτρια με την οποία διατηρούσε ερωτικο δεσμό, έφτιαξαν λογαριασμό στο instagram με ψευδή στοιχεία και παριστάμενοι κάποιον άνδρα, συνομιλούσαν με έτερη 16χρονη ημεδαπή, συμμαθήτρια της πρώτης την προηγούμενη Κυριακή 25/09/22.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους που κράτησε μέχρι την Πέμπτη 29/09/22 αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Χθες Παρασκευή η 16χρονη που όπως φαίνεται έπεσε «θύμα» του στρατιωτικού και της συντρόφου του, πληροφορήθηκε ότι φωτογραφίες της με ερωτικό περιεχόμενο βρίσκονταν στην κατοχή κάποιων συμμαθητών της και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Λερου για να το καταγγείλουν.

Άμεσα οι αστυνομικοί του ΑΤ Λερου έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου στρατιωτικού και της 16χρονης συντρόφου του, του οποίους συνέλαβαν προκειμένου να παραπεμφθούν ενώπιον του κ.Εισαγγελέα στην Κω.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των άρθρων 337 ΠΚ «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», 346 ΠΚ «εκδικητική πορνογραφια» και 348 Γ’ ΠΚ «Πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων»

Τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στα εργαστήρια της Ελ.ΑΣ για περαιτέρω εξέταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο στρατιωτικός διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 16χρονη. Οι δυο τους δημιούργησαν έναν λογαριασμό με ψεύτικα στοιχεία στο Instagram και παριστάνοντας κάποιον άνδρα συνομιλούσαν με μία 16χρονη που είναι συμμαθήτρια της κατηγορούμενης.

Στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, οι δύο πλευρές αντάλλασσαν μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Την Παρασκευή το θύμα έμαθε ότι το υλικό με το ερωτικό περιεχόμενο είχε φτάσει στα χέρια συμμαθητών της και αμέσως ενημέρωσε τους γονείς της οι οποίοι μετέβησαν στο ΑΤ Λέρου για να το καταγγείλουν.

Έπειτα από έρευνα, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου στρατιωτικού και της 16χρονης συντρόφου του, του οποίους συνέλαβαν προκειμένου να παραπεμφθούν ενώπιον του εισαγγελέα στην Κω.

Σε βάρος του 22 στρατιωτικού και της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των άρθρων 337 ΠΚ «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», 346 ΠΚ «εκδικητική πορνογραφια» και 348 Γ’ ΠΚ «Πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων», ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα για να εξεταστούν από τα αρμόδια εργαστήρια.

Η Λέρος είναι συγκλονισμένη από αυτή τη νέα υπόθεση που αφορά revenge porn και η τοπική κοινωνία περιμένει απαντήσεις από την εξέλιξη των ερευνών.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στο παιδι που δεν ντραπηκε τους γονεις της και τους μιλησε. Μπραβο και σε αυτους τους γονεις που εχουν καλλιεργησει τετοια σχεση ειλικρινειας και εμπιστοσυνης με την κορη τους.

    • Μπράβο στο παιδί και στους γονείς για τα σημερινά παιδιά.Σε δυο μέρες γνωριμία με κάποιον άγνωστο γδύνονται και κάνουν διάφορα….16 χρόνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ