Ευχαριστίες Διοίκησης του Γ.Ν. – Κ.Υ. Κω προς Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη, υπαλλήλους, ιδιώτες και ΜΗΤΣΗΣ Α.Ε.

0
982

H Διοίκηση του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΩ ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη Σταμάτη, για την πολύτιμη προσφορά του σχετικά με τον καλλωπισμό του νοσοκομείου (κλάδεμα δέντρων κτλ). Επιπλέον, ευχαριστεί τα άτομα τα οποία έλαβαν μέρος στην παραπάνω εργασία ήτοι Μάρκου Δημήτρη, Χαρυπίδη Περικλή, Κυριαζή Τέτη, Χοτζάι Αρμάντ και Φεσσάρα Μιχάλη. Επίσης ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά προς το Νοσοκομείο, τις : κυρίες Καφετζαδάκη Άννα, από την Νίσυρο, για την δωρεά της προς τους ασθενείς και Ψύρη Ευτυχία, για την πρόσφατη δωρεά της προς την Παθολογική κλινική ,καθώς και τις « Ξεν/κες & Τουρ/κες Επιχ/σεις Κ. ΜΗΤΣΗΣ Α.Ε. » για την δωρεά τους στις κλινικές του νοσοκομείου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΩ ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη Σταμάτιο, για την πολύτιμη προσφορά του προς το Νοσοκομείο μας σχετικά με τον καλλωπισμό του (κλάδεμα δέντρων κτλ ). Επιπλέον, ευχαριστεί τα άτομα τα οποία έλαβαν μέρος στην παραπάνω εργασία ήτοι Μάρκου Δημήτρη, Χαρυπίδη Περικλή, Κυριαζή Τέτη, Χοτζάι Αρμάντ και Φεσσάρα Μιχάλη.

 

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.