Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο | Ελέγχθησαν 289 άτομα-215 οχήματα – Βεβαιώθηκαν 143 παραβάσεις

1
3270

Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη – καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες
Ελέγχθησαν (289) άτομα-(215) οχήματα και
Βεβαιώθηκαν (143) παραβάσεις
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, την 21 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική δράστη σε Κω, Κάλυμνο και Λέρο με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας κατά τόπους:
· στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,
· την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και
· την οδική ασφάλεια
Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Β’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:
· Ελέγχθηκαν 289 άτομα και 215 οχήματα.
· Βεβαιώθηκαν 143 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και εμείς που είμαστε κάθε μέρα στον δρόμο γιατί δεν είδαμε κάτι τέτοιο? Μόνο κάτι αστυνομικούς που χασκογελουσαν σε δύο τουρίστριες πάνω στο μηχανάκι και ούτε κλήση δεν έφαγαν που οδηγούσαν χωρίς κράνος…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.