Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Γάμος με “άρωμα στίβου” στην Κάλυμνο. Γιώργος και Κρίστυ στην καλύτερη “βολή”...

Γάμος με “άρωμα στίβου” στην Κάλυμνο. Γιώργος και Κρίστυ στην καλύτερη “βολή” τους, παρουσία Καπουτζίδη κ.α. (ΒΙΝΤΕΟ)

0
4140

Γάμος με “άρωμα στίβου” χθες Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κάλυμνο.

Ο Καλύμνιος πρωταθλητής δισκοβολίας Γιώργος Χαραμαντάς και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στη δισκοβολία Χρύσα (Κρίστυ) Αναγνωστοπούλου ,από τα Φάρσαλα, ενώθηκαν με τα “δεσμά” του γάμου.

Όπως μας είπαν οι νεόνυμφοι ήταν η καλύτερη “βολή” τους

Το μυστήριο τελέστηκε στο πανέμορφο εκκλησάκι του Άϊ Γιάννη στο Μασούρι,με τη μοναδική θέα, τη μαγευτική Τέλενδο και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κκ Παϊσιος

Μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα οι πανευτυχείς νεόνυμφοι, δέχθηκαν τις καλύτερες  ευχές για βίο ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους ,από γονείς, κουμπάρους, συγγενείς και φίλους.

Δείτε φωτογραφίες και video με όμορφα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο Μάμας Χαραμαντάς, από το μυστήριο αλλά και από την γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε

 

10-9-2022 Ένας «Αθλητικός γάμος» στην Κάλυμνο
Στην Κάλυμνο ο Γιώργος Καπουτζίδης. Οι ευχές του στους νεόνυμφους Κρίστυ Αναγνωστοπούλου και Γιώργο Χαραμαντά.(video)

Στην Κάλυμνο ήλθε χθες Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής και στιχουργός Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραβρέθηκε στο γάμο της καλής φίλης του, της Πρωταθλήτριας Ελλάδας στη δισκοβολία Χρύσας(Κρίστυ) Αναγνωστοπούλου και του επίσης πρωταθλητή δισκοβολίας  του Καλύμνιου Γιώργου Χαραμαντά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στη γαμήλια δεξίωση, πήρε το μικρόφωνο και έχοντας δίπλα του την όμορφη και χαμογελαστή  Κρίστυ που  τη γνωρίζει από το 2014 και ήταν παρών σε όλους τους Ευρωπαϊκούς αγώνες που συμμετείχε, έδωσε τις ευχές του στους νεόνυμφους λέγοντας:  Να κάνετε όλα τα όνειρα σας πραγματικότητα, να φτιάξετε ένα σπίτι και μια οικογένεια που ονειρεύεστε και να πετύχετε όλους τους στόχους ,να στείλετε το δίσκο πολύ μακριά, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να έχετε πάντα τόσους ωραίους ανθρώπους να σας αγαπάνε ,να σας νοιάζονται και να σας συντροφεύουν στη ζωή.

Δείτε το video που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς με τις ευχές του Γιώργου Καπουτζίδη. Σε επόμενη ανάρτηση μας, video από τη γαμήλια τελετή και συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο kalymnos-news.gr.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ