Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης-ασφαλτόστρωσης στο δρόμο από Πυλί προς Καρδάμαινα από την Περιφέρεια Ν.Α

16
1439

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης-ασφαλτόστρωσης στον δρόμο από Πυλί προς Καρδάμαινα από την Περιφέρεια Ν.Α.
Σύμφωνα με τον Έπαρχο Κω-Νισύρου Ιωάννη Καμπανή, τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς και ο δρόμος θα δοθεί ξανά σε κυκλοφορία εντός ολίγων ημερών.
Είναι ένα σημαντικό έργο που η αποπεράτωση του κρινόταν αναγκαία, ιδιαίτερα από τους συνδημότες μας αλλά και από τους επισκέπτες, που διανύουν καθημερινά το συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος με την ολοκλήρωση του θα είναι ασφαλέστερος.
Ο κ.Καμπανής αναφέρθηκε και στα κλαδέματα που βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη από την Περιφέρεια, κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου.

πηγή: https://www.kostv.gr/nea/perifereia/17058-kampanis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πασαλείμματα για ψήφους.Δεν γίνονται έτσι οι δουλειές.Πεταμρνα λεφτά μέχρι του χρόνου θα είναι στην ίδια κατάσταση,

  2. Το χάλι τους το μαύρο. Με τρία αμάξια μπροστά κι ένα τουριστικό λεωφορείο στρίψαμε μετά τις στροφές προς τον σκουπιδότοπο, για να πάμε απ τον άλλο δρόμο για καρδαμαινα.Και αφού φτάσαμε στην διασταύρωση μας σταματαει ένα αυτό κινητό και μας λέει ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω γιατί άσφαλτο στρώνουν.Κι όταν παραπονέθηκαμε γιατί δεν βάλανε άνθρωπο να ενημερώσει πάνω στις στροφές αντί να κάνουμε τόσο δρόμο μας είπαν ναι έχετε δίκιο αλλά δεν φταίμε εμείς η περιφέρεια είναι υπεύθυνη γι αυτό.ελλας το μεγαλείο σου

  3. Μόλις βρέξει η άσφαλτος θα φουκωσει. Όλα γίνονται άρπα κόλα. Σε κάποια σημεία χρειάζεται διάνοιξη.
    . Τα γεφύρια μικρά και μεγάλα είναι υπό κατάρευση, καμία φροντίδα…Κύριε επαρχε στείλε κάποιον μηχανικό, να επιβλέπει πριν είναι ΑΡΓΑ.

  4. Σάν κίνηση πολιτών επικροτούμε κάθε θετική παρέμβαση στό οδικό δίκτυο τού νησιού μάς, καθώς δημιουργείται αίσθημα ασφαλείας στούς οδηγούς.!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ