Αγνοείται γνωστός εργολάβος οικοδομών της Ρόδου

0
566

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες έρευνα των αστυνομικών της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για τον εντοπισμό του 46χρονου εργολάβου οικοδομών κ. Τζάνη Τοπάλυ του Χαμίτ, υπηκόου Αλβανίας, κατοίκου Φαληρακίου, έγγαμου, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το βράδυ της Κυριακής.
Η εξαφάνισή του έχει προκαλέσει ανησυχία στους οικείους και φίλους του καθώς το διάστημα της απουσίας του είναι ασύνηθες, πόσω μάλλον και το γεγονός ότι το κινητό του τηλέφωνο έχει σιγήσει από το βράδυ της Κυριακής ενώ το αυτοκίνητό του, τύπου 4×4 μάρκας Honda CRV, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.
Η σύζυγος και ο αδελφός του συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο του κ. Μηνά Τσέρκη ενημέρωσαν χθες την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, τον διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και τους αξιωματικούς υπηρεσίας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και στο ΑΤ Αρχαγγέλου και έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 46χρονος είχε βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας ημέρας επρόκειτο να συναντηθεί με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα. Από τον έλεγχο καμερών προέκυψε μέχρι στιγμής ότι κατευθύνθηκε στην περιοχή, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των συνομιλιών του και η ανεύρεση του στίγματος του κινητού του τηλεφώνου.
Ελέγχθηκαν όλες οι πύλες εξόδου από το νησί (λιμάνι Κολόνας και Ακαντιάς και οι αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο) χωρίς όμως να προκύψει κάτι.
Οι αστυνομικοί από χθες ζητούν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ