Κάλυμνος: “Έφυγε”από τη ζωή ο Γεώργιος Ζουρντός

0
1555

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022, το πρωί, στο Νοσοκομείο Καλύμνου,όπου νοσηλευόταν ο Γεώργιος Ζουρντός.

Ο Γεώργιος Ζουρντός γεννήθηκε στην Κάλυμνο ,το Δεκέμβριο του 1942. Το έτος 1970 μετανάστευσε στο Λουμπουμπάσι (παλαιότερα γνωστό ως Ελιζαμπετβίλ) του Κονγκό.

Στο Λουμπουμπάσι δημιούργησε διάφορες πετυχημένες επιχειρήσεις, τις οποίες διατηρεί μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος και ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας την οποία πάντα στήριζε και βοηθούσε τα μέλη της.

Εργατικός, δραστήριος,εύστροφος,αποδοτικός, με επιχειρηματικές ικανότητες,δημιούργησε πετυχημένες και κερδοφόρες επιχειρήσεις . Την Ιδιαιτέρα του Πατρίδα την Κάλυμνο ποτέ δεν την ξεχνούσε και την επισκεπτόταν τακτικά με τη οικογένεια του, ενώ αρκετές είναι και οι επενδύσεις που έκανε στο νησί.

Αξιαγάπητος, ευγενικός, κοινωνικός, χαμογελαστός, λεβεντάνθρωπος , σεβάσμιος ,πρόθυμος να βοηθήσει το συνάνθρωπο του.

Παντρεμένος με την Κατίνα Χαλικάκη ,δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια αποκτώντας δύο εξαιρετικές κόρες την Πόπη και τη Ζηνοβία που είναι παντρεμένες. Επίσης και 3 εγγόνια.

Η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στις 4.00 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Σωτήρος Χριστού στην Πόθια Καλύμνου. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου. Η σορός θα μεταφερθεί στην Εκκλησία στις 12.00 το μεσημέρι.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε α θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο,τα παιδιά,εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ