Λιμενικός επιτέθηκε φραστικά στη δήμαρχο Τήλου – Έγιναν αναφορές στις αρμόδιες αρχές

1
959

Φραστικό  επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στην ακριτική Τήλο με πρωταγωνιστή λιμενικό που υπηρετεί στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσίευσε το www.otavoice.gr «εμβρόντητοι κάτοικοι και επίσκεπτες παρακολουθούσαν έξω από το δημαρχείο τον λιμενικό σαν μαινόμενο ταύρο να επιτίθεται φραστικά στην δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά-Αλειφέρη και να την “στολίζει” με ακατανόμαστες και προσβλητικές εκφράσεις.

Μιλώντας στο otavoice ο γενικός γραμματέας του δήμου Στάθης Κοντός  επιβεβαίωσε το πρωτοφανές γεγονός και μας ανέφερε ότι η δήμαρχος Τήλου αμέσως μετά μετέβη στο λιμενικό σταθμό όπου κατέθεσε αναφορά για την επίθεση που δέχτηκε.  Όπως είπε ο κ. Κοντός δεν είναι το μοναδικό περιστατικό από τον συγκεκριμένο λιμενικό και από ακόμη ένα συνάδελφο του, οι οποίοι συμπεριφέρονται σαν στρατάρχες του νησιού και δημιουργούν κακή εικόνα σε ένα νησί που πρωτοπορεί και προσπαθεί να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με όσα διαδραματίστηκαν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει αντίδραση τόσο από την ηγεσία του λιμενικού σώματος, όσο και από την πολιτική ηγεσία. Τέτοιες ανάρμοστες και τραμπουκικές συμπεριφορές εκθέτουν το Λιμενικό Σώμα και την χώρα μας.

Αντίδραση αναμένεται και από τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης.

Είναι χαρακτηριστική και πλήρως επιβεβαιωμένη η περιγραφή που αποτυπώνεται στην ανάρτηση της αυτόπτη μάρτυρα, Ευγενίας Λουπάκη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Λιμενικός, παλικαράς των ΟΥΚ, καθυβρίζει και απειλεί μέρα μεσημέρι, έξω από το Δημαρχείο την Δήμαρχο Τήλου. Αιτία; Του είπε να πάρει το αυτοκίνητό του διότι εμπόδιζε το λεωφορείο – και καμμιά δεκαριά ακόμα αυτοκίνητα να περάσουν. Ημουν αυτόπτις και άναυδη. Την είπε σίχαμα, την είπε σκουπίδι, είπε να “σας πάρουν οι Τούρκοι να ησυχάσουμε” γιατί του είπε ότι τσαμπουκάδες των Ουκάδων δεν περνάνε (ο συγκεκριμένος έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλο επεισόδιο στο λιμάνι). Οταν τον πλησίασα και ειλικρινά έκπληκτη τον ρώτησα “Στή δήμαρχο μιλάτε έτσι; Στη δήμαρχο;”, μου απάντησε “γιατί τί είναι η δήμαρχος;” “Εκλεγμένη” πρόλαβα να πω και η απάντηση είναι έργο Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκου: “Σιγά την εκλεγμένη, δέκα άνθρωποι την εκλέγουνε”!
Αυτή είναι η άποψη των προστατών του πολίτη για τα ακριτικά νησιά, αυτή είναι η άποψή τους για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Αυτό το φίδι εκτρέφει η κυβέρνηση, γιατί το αυγό έχει προ πολλού εκκολαφθεί.  Εννοείται ότι έχει κινηθεί η νομική και διοικητική οδός.»

πηγή: www.otavoice.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και καλά της έκανε που νομίζει πώς είναι ο πλανητάρχης βλέπει τους ανθρώπους σαν σκουπίδια ρωτήστε και κανέναν κάτοικο του νησιού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ