Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Χρήστος Κεφαλιανός

0
240

Σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες,ο Χρήστος Κεφαλιανός

Ο Χρήστος Κεφαλιανός γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1950 και ήταν το 7ο παιδί από τα οκτώ(8) της οικογένειας του Γιάγκου και της Καλλιόπης Κεφαλιανού.

Σε νεαρή ηλικία πήγε στην Αυστραλία αρχικά, όπου εργάστηκε για 7 περίπου χρόνια και στη συνέχεια στην Αμερική για 4 χρόνια περίπου.

Μετά την επιστροφή του στην Κάλυμνο και τη μόνιμη εγκατάσταση του, άνοιξε κατάστημα υαλικών ,κρυστάλλινων ειδών και οικιακού εξοπλισμού,στην κάθοδο του εμπορικού δρόμου απέναντι από το πρώην κατάστημα της EUROBANK στην Πόθια Καλύμνου, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Παντρεμένος με την Ευδοκία Μιλάτου, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια και απέκτησαν 3 εξαιρετικά παιδιά την Ειρήνη, το Γιάγκο και την Καλλιόπη. Επίσης 3 εγγόνια.Υπήρξε υποδειγματικός οικογενειάρχης και άριστος πατέρας.

Ο Χρήστος ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, δραστήριος ,εργατικός με πρωτοπόρες ιδέες. Αγαπητός, ευγενικός,εξυπηρετικός, με το χαμόγελο στα χείλη ,κοινωνικός.

Από το kalymnos-news.gr εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ευδοκία στα παιδιά του Ειρήνη, Γιάγκο και Καλλιόπη, στα εγγόνια, στα αδέλφια του και στους λοιπούς συγγενείς.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ