Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει το όργιο καταστολής με τις τρομοκρατικές συλλήψεις συνδικαλιστών στη «Μαλαματίνα»

0
104
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου καταγγέλλει το όργιο καταστολής με τις τρομοκρατικές συλλήψεις του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην Επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών,  Φραγγίδη Γιάννη, καθώς και του Γιάννη Νιβορλή,  Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών – Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.  Συλλήψεις που έγιναν με εισαγγελική εντολή και για τις οποίες έχει τεράστιά ευθύνη η κυβέρνηση.

 

Συλλαμβάνουν και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους γιατί απαιτούν, εδώ και 4 βδομάδες  με τον πολυήμερο αγώνα τους να ανακληθούν οι 15 απολύσεις συνάδελφων τους, καθώς και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με ανθρώπινους όρους δουλειάς και μισθούς.

 

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων οι οποίοι μέσα από την Γενική Συνέλευση τους πήραν απόφαση για συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων για όλη την επόμενη εβδομάδα.

 

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι άμεσα οι συλληφθέντες συνδικαλιστές και να αποχωρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις έξω από το εργοστάσιο.

Να παρθούν πίσω τώρα οι απολύσεις και να υπογραφεί συλλογική σύμβαση όπως διεκδικούν οι εργαζόμενοι.

 

17/08/2022

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ