Μεταμόσχευση νεφρού για τον Καλυμνιακής καταγωγής πρ. Πρωταθλητή στο άθλημα της σωματικής διάπλασης Γιάννη Μάγκο

0
2559

Του Δημήτρη Στούμπη στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Στα τελευταία χρόνια ο Καλυμνιακής καταγωγής πρώην πρωταθλητής στο άθλημα της σωματικής διάπλασης Γιάννης Μάγκος, που ζει και δραστηριοποιείται στη Ρόδο αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το νεφρό του.
Ο καταξιωμένος αθλητής και πλέον προπονητής της σωματικής διάπλασης, ο οποίος έχε κατακτήσει τίτλου σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, επεβλήθη σε επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου δότης ήταν η σύζυγός του, το έτερον του ήμισυ στην ζωή και στον αθλητισμό, η επίσης πρωταθλήτρια της σωματικής διάπλασης Βούλα Γκασιάμη.
Όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και πλέον ο Γιάννης Μάγκος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι πανέτοιμος να επιστρέφει στην καθημερινότητα του, αλλά και κοντά στους αθλητές του, αποφασισμένος να αναδείξει νέου πρωταθλητές στην σωματική διάπλαση.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Μάγκος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα, αφού πρέπει να παρακολουθείται από τους γιατρούς η μετεγχειρητική του πορεία, με την επιστροφή του στο νησί μας να υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ