Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή ο 61χρονος Αρτοποιός Θεολόγος Ι.Κλήμης

0
1399

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Παρασκευή πρωί, 12 Αυγούστου 2022, ο Θεολόγος Ι. Κλήμης

Ο Θεολόγος Κλήμης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1961  και από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την Αρτοποιία ,στον οικογενειακό παραδοσιακό φούρνο στην περιοχή της Υπαπαντής, μαζί με τον αδελφό του Μανώλη,ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν και Παράρτημα δίπλα στο Δημαρχείο.

Παντρεμένος με τη Φανή Μελισσά Κλήμη δημιούργησαν μία υπέροχη οικογένεια αποκτώντας δύο εξαιρετικά παιδιά, το Γιάννη 30 ετών και τον Αναστάση 27 ετών.

Εργατικός, δραστήριος,πραγματικός βιοπαλαιστής της ζωής, υποδειγματικός οικογενειάρχης και πατέρας.Αγαπητός ,ευγενικός,πρόσχαρης,εξυπηρετικός, χαμογελαστός.

Η Νεκρώσιμος ακολουθία τα τελεστεί αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου 2022 στις 5.00 το απόγευμα στον ΙΝ Υπαπαντής. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 12.00 το μεσημέρι,ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθείο στο Κοιμητήριο της Παναγιάς των Λουβών στο Λαφάσι.

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Τρεις Ιεράρχες»

ΤΟ kalymnos-news.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο του Φανή, στα 2 παιδιά Γιάννη και Αναστάση, στα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Πηγή: kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ