Κως: Χειροπέδες σε τουρίστα που κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου | Σύλληψη 29χρονης για κλοπή σε τουριστικό κατάλυμα

1
1787

Στον εισαγγελέα της Κω παραπέμφθηκε

ένας 39χρονος τουρίστας από το Ισραήλ, ο οποίος άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους ενώ αυτό πραγματοποιούσε πτήση από το Τελ Αβίβ για το νησί της Κω, με αποτέλεσμα οι αισθητήρες καπνού να ενεργοποιηθούν και να σημάνει συναγερμός στο πλήρωμα του αεροσκάφους.

Ο 39χρονος συνελήφθη για διασάλευση της τάξης και παραβίαση εντολών του κυβερνήτη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κυβερνήτης του σκάφους έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει, στον… θεριακλή επιβάτη, εκείνος θύμωσε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό. Ο κυβερνήτης ενημέρωσε όμως αμέσως τον Πύργο Ελέγχου της Κω για το περιστατικό και με τη σειρά τους τα στελέχη του αεροδρομίου την αστυνομία.

Έτσι μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Κω, δύο αστυνομικοί μπήκαν σε αυτό και πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον 39χρονο, ο οποίος τώρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ

Αστυνομικό δελτίο:

Την 08-08-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατά τη διάρκεια πτήσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις και εντολές του πληρώματος και του κυβερνήτη.

Την 08-08-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 28χρονη ημεδαπή η οποία αφαίρεσε χρήματα από τουριστικό κατάλυμα (ξενοδοχείο στην Καρδάμαινα, 1300 ευρώ). Τα αφαιρεθέντα χρήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.

Την 08-08-2022 το μεσημέρι συνελήφθη στην Αστυπάλαια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αστυπάλαιας, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος ασκούσε παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Την 09-08-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 52χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ