Τελείωσε η σύμβαση της μοναδικής Παθολόγου στο Νοσοκομείο Κω | Το ευχαριστήριο της Ιατρού

6
967

Τελειώνοντας τη σύμβασή μου, η οποία ήταν για ένα μήνα, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους συναδέλφους του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ, για την αμέριστη συμπαράσταση προς το άτομό μου και την βοήθειά τους. Να ευχαριστήσω για την άψογη  συνεργασία την αιματολόγο, την αναισθησιολόγο, τους καρδιολόγους, τους χειρουργούς, τον ακτινολόγο  και την νεφρολόγο, καθώς επίσης και την κινητήριο δύναμη του νοσοκομείου γενικούς και αγροτικούς  ιατρούς.

Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι το νοσοκομείο αναλαμβάνει χημειοθεραπείες και  αιματολογικά περιστατικά, ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται  οι ασθενείς σε νοσοκομεία της Αθήνας. Η αιμοδοσία είναι σε ετοιμότητα και επάρκεια φιαλών αίματος όλων των  ομάδων.

Ένα μικρό νοσοκομείο  με ένα δυνατό ιατρικό  team το οποίο δίνει καθημερινά τη μάχη του. Δεν θα παραλείψω βέβαια και το τόσο έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, την διευθύνουσα, το διοικητικό και λοιπό  προσωπικό  του.

Με εκτίμηση Χριστίνα Χρονά (Παθολόγος)

Υ.Γ. Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να ξαναβρεθώ στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ και να συνεργαστώ με το προσωπικό του.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν πειράζει αφού ο παππάς είπε ότι ήρθαν οφθαλμίατρος και οδοντίατρος,πατουσολογος γλωσσολυτης και ο πρόκρουστης για να κοβει ότι περισσεύει στον κοσμο

  2. ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Αρρώστησε και η μοναδική που έχει μείνει σαν γιατρός. η Γενική ιατρός που κάνει διευθυντικά χρέη στην παθολογική κλινική. Κι έτσι μείναμε χωρίς κανένα γιατρό. Αν αρρωστήσετε δεν σας φταίει κανείς, ας προσέχατε..

  3. Σύμβαση ενός μηνός !!! ??? Είναι λύσεις αυτές για ένα νησί που αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 160.000 κατοίκους και επισκέπτες ???

  4. Ο αλλος παπατζης τι λεει για αυτσ που γραφει η γιατρος Που ειναι το μπουλινκ? Του τα εψαλλε εμμεσα και ο υπεροχος γιατρος κ Κουλης που εμεσως εδιωξαν!!!

  5. Η γιατρός ενυπογράφως ευχαριστεί και συγχαίρει ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο αλλος έλεγε ότι υπέστει μπούλινγκ από τους γιατρούς . Για ακόμα μια από τις πολλές φορές επιάσθει ψευδόμενος. Δεν πειράζει. Μια του κλέφτη, 2 του κλέφτη έ όπου νά ‘σαι θα σκάσουν μπόμπες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.