Επίσκεψη Νικητιάδη στη Σύμη – Συναντήσεις

2
584

Επίσκεψη Νικητιάδη στη Σύμη.

 

Μονοήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στη Σύμη το Σάββατο 23 Ιουλίου ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τ.υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο τ. υφυπουργός συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σύμης Λ. Παπακαλοδούκα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηλία Χάσκα.

Ο Δήμαρχος περιέγραψε στον κ. Νικητιάδη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί αυτή την περίοδο και ειδικότερα το θέμα του τεράστιου κόστους των αφαλατώσεων που έχει εκτοξευθεί στα ύψη, λόγω του ενεργειακού κόστους, τα ζητήματα που δημιουργούνται από τη μη ύπαρξη δημοτικής αστυνομίας και το συνεχιζόμενο πρόβλημα της μη λειτουργίας του νέου τουριστικού λιμένος.

Αμέσως μετά ο κ. Νικητιάδης είχε μακρά συνάντηση με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύμης Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου, κ.κ. Χρυσόστομο με τον οποίο τους συνδέει μακροχρόνια φιλία.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης περιοδεύοντας στην αγορά, συζήτησε με καταστηματάρχες και ιδιόκτητες τουριστικών καταλυμάτων τα θέματα που απασχολούν τους κλάδους τους.

Τέλος ο κ. Νικητιάδης συναντήθηκε με τη νεοεκλεγείσα συντονιστική επιτροπή που προέκυψε από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής.

Την προηγούμενη μέρα το απόγευμα ο τ. υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού απηύθυνε χαιρετισμό στο συμπόσιο των Δωδεκανησίων της Νέας Υόρκης με θέμα: «Νέες εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ Δωδεκανήσων και ΗΠΑ», αναδεικνύοντας τη βιωματική σχέση που τον συνδέει με την ομογένεια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.