Νικητιάδης : «Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να δημιουργήσει διαφορετική εικόνα από αυτή που ζει το φετινό καλοκαίρι ο ελληνικός λαός»

12
713

Νικητιάδης : «Ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να δημιουργήσει διαφορετική εικόνα από αυτή που ζει το φετινό καλοκαίρι ο ελληνικός λαός»

 

Ανακοίνωση Γιώργου Νικητιάδη, Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους».

Πανικόβλητη η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός από το γεγονός ότι οι μισοί περίπου Έλληνες δεν θα καταφέρουν φέτος να πάνε διακοπές εξαιτίας της ανεξέλεγκτης ακρίβειας προσπαθούν με μπαλώματα, να δημιουργήσουν μια εικόνα διαφορετική από αυτή που ζει το φετινό καλοκαίρι ο ελληνικός λαός.

Έτσι, ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει διπλασιασμό του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» πιστεύοντας ότι με 30 εκ. ευρώ επιπλέον και συνολικά με 60 εκ. ευρώ θα διασφαλίσει τις διακοπές των μισών Ελλήνων που φέτος δυστυχώς δε θα ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους και δείχνει να αγνοεί τελείως τόσο τις τιμές των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων όσο και την τιμή της βενζίνης αν κάποιος θα αποφάσιζε να μεταβεί οδικώς στον τόπο που θα ήθελε να κάνει τις διακοπές του. Επιπροσθέτως ο κ. Πρωθυπουργός δεν έχει πληροφορηθεί από το αρμόδιο υπουργείο, τα αποτελέσματα του περσινού προγράμματος που μόνο επιτυχές δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με τη μειωμένη απορροφητικότητα του.

Ακόμα χειρότερα, προκαλούν θυμηδία οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με τα 60 εκ. του προγράμματος αφού δείχνει την απόλυτη άγνοια του κ. Μητσοτάκη και των συμβούλων του για το τι σημαίνει επέκταση της τουριστικής περιόδου και τι σχεδιασμούς απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια. Εκτός και εάν ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τις δηλώσεις του αρμόδιου για τον Τουρισμό υπουργού του κ. Κικίλια, όταν, αναλαμβάνοντας το υπουργείο, διατείνετο ότι θα επεκτείνει μέχρι και το Σεπτέμβριο την τουριστική περίοδο, μη γνωρίζοντας ότι η τουριστική περίοδος της χώρας στους μεγάλους προορισμούς επεκτείνεται ακόμη και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ πιο εσύ Αμερικανε λες πάντα την αλήθεια. Όλοι ίδιοι είστε γιατί κατηγορείτε ο ένας τον άλλον.

    • Γιατί όλοι οι μπατταλεμένοι υποψήφιοι μας φλομώνουν με σιτεμένες φωτογραφίες;;;

      και σιτεμένες προτάσεις παρά την στήριξη της παράγκας του Γιωργάκη με το κίτρινο παπάκι…

  2. Πήγατε στον Πειραιά να δείτε τι γίνεται; Στα αεροδρόμια, στα διόδια; Ναι όλοι θα προτιμούσαν 3 μήνες διακοπές σαν τους βουλευτές αλλά δεν γίνεται.

  3. Πάντως ο Αμερικανός σε ένα πράγμα εχη δίκιο! Δίχως οργάνωση δεν υπάρχει επέκταση του τού τουρισμού! Κυταξτε τα νοσοκομεία. Τους δρόμους. Την γραφειοκρατία. Την ακρίβεια. Κ. Τ. Λ και πολλά άλλα!

  4. Χα ΧΑ ρε θα ψάχνετε τους ψήφους και δεν θα το πιστεύετε ανύπαρκτοι που θέλετε και ψήφους

    • Λιγοστά τα μαγαζιά και τα ξενοδοχεία, χρέωναν ότι ήθελαν. Μέχρι και στις ταράτσες τους έβαζαν για ύπνο. Γνωστός εστιάτορας είχε λανσάρει το μότο «Εγώ τον πελάτη τον θέλω μόνο μια φορά στο μαγαζί μου», σφάξιμο κανονικό.

  5. Η καταστροφή της Ελλάδος έχει ονοματεπώνυμο: 23 χρόνια ΠΑΣΟΚ,Ανδρεας, Σημίτης,ΓΑΠ.Με πόσους από αυτούς συνεργαστηκε ο Παβαροτι;Με όλους; Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, καλά σας ήταν.Εχετε και θράσος να κρίνετε.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…….

  6. με τον αρχηγο που βγαλατε, τριβει τα χερια του ο αχρηστος αλεξης που δεν εχει κανενα προγραμμα καμμια αληθεια να πει.
    δυστυχως για σας πρεπει να περιμενετε καμμια 50αρια χρονια για να βγειτε …….ΔΕΥΤΕΡΟΙ……
    ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ