Στο ΓΝ-ΚΥ Κω για εκπαίδευση τελειόφοιτοι των Παν/μίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Λαρίσης και Αλεξανδρούπολης

12
965

 

Εκ μέρους του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνουμε ότι για μια ακόμη χρονιά έχουμε επιλεγεί ως φορέας εκπαίδευσης τελειόφοιτων φοιτητών Ιατρικής των Πανεπιστημίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Λαρίσης και Αλεξανδρούπολης από το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ιατρική Απόβαση». Οι φοιτητές Ιατρικής των ως άνω πανεπιστημίων θα εκπαιδευτούν σε κλινικές του νοσοκομείου μας όπως χειρουργική, ορθοπεδική, γυναικολογική, καρδιολογική, καθώς και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Η δράση του προγράμματος ξεκινά άμεσα και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Αυγούστου 2022.

 

 

 

Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας                     Ο Διοικητής

ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»            ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

 

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ                    ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Βρε δεν ντρέπεστε καλά σου έκαναν σήμερα. Τι να κάνουν τα παιδιά που θα έρθουν εκτός από διακοπές; Τι δούλεμα είναι αυτό που κάνετε; Και δεν ντρέπεστε.

  2. Δλδ πρέπει να χαιρόμαστε που θα εκπαιδευτούν πάνω μας,και ποιοι θα τους εκπαιδεύσουν αφού δεν έχουμε γιατρούς;θα γεμίσετε άπειρα παιδια το νοσοκομείο αυτή είναι η λύση ;

  3. Ε δεν πάμε καλά!! Το ανακοινώνετε κιόλας!! Ξέρει το πανεπιστήμιο και οι φοιτητέςπου θαρθουν να… εκπαιδευτουν ,την έλλειψη γιατρών και υποδομων ;εμείς περιμέναμε ναρθουν ειδικευμένοι να βοηθήσουν κι αυτοί μας στέλνουν για εκπαίδευση;τα επείγοντα δεν έχουν υπεύθυνο γιατρό εκτός απο τους αγροτικούς και τους νοσηλευτες.Ποιος ,ποιος θα τους εκπαιδεύσει;ποιος έχει εκπαιδεύσει τους δικούς μας αγροτικούς για να εκπαιδεύσει και …φοιτητές!!

  4. Τελειοφοιτοι κ σαχλαμαρες.τι ειναι αυτα παλι?ιστοριες γι αγριους.στελεχωση για διακοπες.ιατρικη σου λεει ο αλλος

  5. Ρε δεν το κλείνεται το //// η Κως έπρεπε να έχει το καλύτερο νοσοκομείο σε όλοι την Ελλάδα και να έκανε σεμινάρια και εκπαίδευση εδώ στους γιατρούς έπρεπε να είναι εδώ η αρχή!!! Αλλά είπαμε καφέ και καθισιό Λυπάμαι που κανένας δεν ασχολείται με τίποτα πάνω στο νησί όλες οι τεμπέληδες όλοι είστε για καφέ ντροπή σας!!!!

  6. Ξέρουμε ότι είστε όλοι αρνιά εκεί μέσα από τον ποιο μεγάλο μέχρι μικρό αλλά θα βρεθει λύση να τους εκπαιδεύσουν.. ούτε τρόπους έχετε, μιλάτε στους πολίτες λες και είναι τσουβάλια με χώμα δεν ντρέπεστε λίγο καλύτερα παραιτηθείτε να μου πούνε άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να δουλέψουμε και σέβονται τους ανθρώπους εκεί μέσα αναγωγή έλεος όχι την τσέπη μας μόνο να κοιτάμε

  7. αντι να μας βοηθησει το πανεπιστημιο Λαρισας,μετά το …μνημόνιο συνεργασίας, μας στελνει για διακοπες τους φοιτητες του; όσο για το προγραμμα εκπαίδευσης και τους εκπαιδευτες , απλως γελαμε

  8. ακυβέρνητο καράβι το νοσοκομείο, θάλασσα τα κάνατε , γιατί να μην έρθουν για τα μπάνια τους τα παιδιά
    αφου μας επελεξαν για εκπαιδευση!το αλλο με τον Τοτό πώς το λένε;

  9. Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΄΄΄΄΄΄ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ! ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΠΥΝ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΄΄΄΄΄΄ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ?

  10. Ουτε να βρουν φλέβα ξέρουν αυτά τα παιδιά.Καλή τύχη σε όποιον χρειαστεί να μπει στο σφαγείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ