Η Διοίκηση του ΓΝ-ΚΥ Κω ευχαριστεί θερμά Γ. Χατζημάρκο και Χ. Γιασιράνη για τη στελέχωση με Παθολόγο

9
1763

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη για τις ενέργειές τους, με αποτέλεσμα να στελεχωθεί άμεσα η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου μας με παθολόγο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια με την πανδημία- απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει την προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κω, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη μισθοδοσία ενός ιατρού, δύο τραυματιοφορέων και πέντε νοσηλευτών. Ακόμη, χρηματοδοτεί τη στέγαση επικουρικών ιατρών παρέχοντας μηνιαίο επίδομα ενοικίου. Παράλληλα, προέβη σε δωρεά ενός αναλυτή μοριακού ελέγχου PCR με ανάλογα αντιδραστήρια, τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-COV2, μέσων ατομικής προστασίας και διαφόρου υγειονομικού υλικού. Τέλος, η Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει δεσμευτεί ότι θα συγχρηματοδοτήσει μαζί με το Υπουργείο Υγείας την ανέγερση του καινούριου νοσοκομείου.

 

 

 

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ο κ. Έπαρχος πληρώνεται κανονικά τις εφημερίες του ως Ιατρός???? Το κράτος πληρώνει κανονικά ????….. Γιατί λέμε ότι δεν υπάρχει παθολόγος ???????

      • Ρε μικρό ανθρωπάκι για εσένα αυτό είναι το πρόβλημα του νοσοκομείου? Σου έχει γίνη εφιάλτης ο έπαρχος! Τον βλέπεις και στον υπνο σου. Σε τσούζει τόσο πολύ ανθρωπάκι.

  1. Ξεχάσατε να γραψετε στο δελτίο τύπου ότι ο Περιφερειαρχης και η Αντιπεριφερειαρχης εξασφάλισαν μισθό ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄και τώρα ξεπληρονονται με λιβανισμα και γλείψ-γλειψ.

  2. Μήπως θα έπρεπε να μας πείτε και:1) Ποια η σχέση της κ.Αντιπεριφεριαρχη με τον Πρόεδρο του νοσοκομείου μας; 2)Ο κ.Χατζημαρκος έχει ευθύνη επί του θέματος; (δήλωση στέλεχους). 3)Ο κ.Παππας γιατί επωμίζεται το πολιτικό κόστος του διορισμού;(σημειωτέον δεν ανήκει στο χώρο της ΝΔ). 4) Μήπως ένας Κώος διοικητής θα χειρίζονταν τά θέματα καλύτερα; Όπως και να έχει η ζημιά έχει γίνει και έχει ονοματεπώνυμο.Ο Κωακος λαός το χρεώνει στον κ.Παππα και στον κ.Χατζημαρκο,με μερίδιο ευθύνης και στον κ.Επαρχο. Απάντηση δεν περιμένω και για να μην έχετε απορία η σχέση των δύο (αντιπεριφερειάρχη και διοικητή)είναι συγγενική……..Αλληλοστηριξη Ροδίων στις πλάτες των Κώων…… Περαστικά μας και ας προσέχαμε……..

  3. ο ένας την ευχαριστεί γλειωδώς επειδή έκανε τη δουλειά της, α Γαβαλά από την άλλη της τα χώνει και καλά κάνει…τι παίζει ρε παιδιά??? Ο Βασιλειάδης τι την έχει τη Γιασιρανη? Μήπως της χρωστάει τη θέση?

  4. Κολλητός του βουλευτή ……….. ετοιμάζεται για πρόεδρος του νοσωκομιου. Έτσι ποιασαμε τα λευταμας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ