Κ. Γαβαλά για Χ. Γιασιράνη: Πιθανό να ζει στο παρελθόν… Την καλούμε να αφαιρέσει τις παρωπίδες και να συμμετάσχει στην υπερπροσπάθεια όλων μας!

11
1256

Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή παρακολουθήσαμε μια ατυχή τοποθέτηση που προτρέπει να αρκεστούμε και να παραμείνουμε στα ήδη υπάρχοντα, ανεπαρκή και χωρίς προοπτική έως και σήμερα κεκτημένα στα θέματα υγείας.

Ακούσαμε από την αρμόδια για τα θέματα υγείας της περιφέρειας ότι η υποστήριξη του ΓΝ ΚΥ Κω έχει προγραμματιστεί ad hoc και επομένως η πρόσφατη κινητοποίηση σύσσωμου του Κωακού λαού, ολόκληρης της δημοτικής αρχής, η παρουσία και οι διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, όλων των κυβερνητικών παραγόντων,  και του ίδιου του Περιφερειάρχη της ακόμα, δεν είχαν λόγο ύπαρξης!

Η εν λόγω κυρία είναι πιθανό να ζει στο παρελθόν και δεν αισθάνεται την πίεση και την ώθηση της προόδου αλλά ούτε και την πίεση της εξωφρενικής και επικίνδυνης πραγματικότητας !

Με γλώσσα και σκέψη παρελθόντος εκφράστηκε λες και δεν κατάλαβε, ή ήταν απούσα, από την πρωτοφανή προσπάθεια όλων για την εξασφάλιση του δικαιώματος στην υγεία, την κάλυψη των άμεσων αναγκών, που όφειλαν να είναι ήδη καλυμμένες, για την επιλογή στην δυνατότητα επαρκούς υγειονομικής κάλυψης των Κωων αλλά και των επισκεπτών του νησιού!

Με Ευρωπαϊκά δεδομένα!

Την καλούμε όμως, έστω και τώρα, να αφαιρέσει τις παρωπίδες και να συμμετάσχει και η ίδια στην υπερπροσπάθεια όλων μας!

Για όλα τα Δωδεκάνησα!

Γιατί Νοσοκομεία του 2022 δεν νοούνται χωρίς πλήρη δυνατότητα κάλυψης των ασθενών!

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-Κιναλ

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ θα έλεγα να ασχοληθείτε με το επάγγελμα σας.Αν θέλετε να γίνεται πολιτικός δεν έχετε θέση στο νοσοκομείο.

    • Μακάρι όλοι οι πολιτικοί να είχαν και επάγγελμα να μην είναι επαγγελματίες πολιτικοί. Πρώτον θα είχαν επαφή με την κοινωνία και δεύτερον δεν θα έμεναν μια ζωή στην πολιτική. Έχουμε χάσει νομίζω το νόημα. Στην Ελλάδα έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση η πολιτική.

    • ντε κ καλά να βγει δεν το καταλαβαίνω.. πρόεδρος από δω γραμματέας από εκεί… έχετε δίκιο…όπου γάμος και χαρά…

  2. Κυρία Γαβαλά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας και είναι γνωστή η προσπάθεια σας για το νοσοκομείο μας. Θα παρακαλούσα όμως, στις επιστολές σας, να υπογράφετε πρώτα σαν Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Κω, μετά ως Δημότης και, τέλος, εαν κρίθεί αναγκαίο , ως πολιτευτής, ανεξαρτήτως παράταξης!

  3. Όταν πρό ημερών είχα επισημάνει το θέμα,η λογοκρισία της σελίδας το έκοψε.Η εν λόγω κυρία είναι σε καμιά δεκαριά σωματεία/συλλόγους.Οταν αρθρογραφεί υπογράφει όχι κατά το δοκούν αλλά με 2 και 3 τίτλους.Καλα κάνει αφού εκλέγεται και εκλογές έρχονται.Μηπως όμως θα πρέπει να δει λίγο το θέμα της ιδιότητας της ξεχωριστά; Καλή η αντιπολίτευση αλλά μην ξεχνάμε και τι γινόταν επί ΠΑΣΟΚ 20 χρόνια. .Ελπίζω να μην ξανακοπει το σχόλιο.Οσο για την Αρχαγγελιτισσα αντιπεριφερειάρχη,λυπάμαι τον Περιφερειάρχη και τις επιλογές του, τόσο για αυτή, όσο και για την διοίκηση του νοσοκομείου μας .

  4. Ο Έπαρχος αλήθεια τι γνώμη έχει για την άποψη της κυρίας; Συμφωνεί;Θα πάρει θέση; Τότε προς τί η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις; Νομίζω ότι μια δημόσια δήλωση θα έβαζε τά πράγματα στη θέση τους.Εμεις από που θα ενημερώθουμε αν είναι αλήθεια τά όσα είπε; Νομίζω ότι τον εκθέτει.Εκτος και αν δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος ξανά.

  5. Ενώ αυτά που λέει η κυρία Γαβαλά έχουν νόημα, ούτε ένας Κώος της παράταξης Χατζημάρκου δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί. Δηλαδή αγαπητοί μου εσείς συμφωνείτε με την κυρία Γιασιράνη; Κύριε Καμπανή για σας χτυπάει η καμπάνα.

  6. Υ.Γ. : Εγώ πάντως θα της έλεγα πολλά περισσότερα και πολύ χειρότερα!!! Η τύπισσα μας περνάει για……….!!! Να έρθει αυτή να εργαστεί ή να νοσηλευτεί σε αυτό το νοσοκομείο έτσι που το κατάντησαν!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ