Συνεργασία Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω με Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στον τομέα Ιατρικής εκπαίδευσης- έρευνας | Το μνημόνιο συνεργασίας

5
846

Ανακοινώνεται η συνεργασία του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,στον τομέα Ιατρικής εκπαίδευσης και έρευνας.

Προοπτική της συνεργασίας είναι η ίδρυση “Διεθνούς Ιπποκρατείου Ακαδημίας “,με στόχο την εκπαίδευση ,επιμόρφωση και κατάρτιση Ιατρών, στις Ιπποκρατικές αρχές και τις σύγχρονες μεθόδους της Ιατρικής Επιστήμης .

Περαιτέρω η συνεργασία θα επεκταθεί ΄και στην σύσταση Ερευνητικής Ομάδας για την υλοποίηση μελετών ,ερευνών και προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης,ακόμα και προγραμμάτων οργανισμών και φορέων που επιχορηγούν αυτές τις δράσεις .

Συννημένως σχετική επιστολή του Ευρωπαίου Πανεπιστημίου Κύπρου.

 

Από τη Γραμματεία του Δ.Ι.Ι.Κ.

Το μνημόνιο συνεργασίας:

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ κ πάλι φαίνεται να πρωταγωνιστεί στα Ιπποκρατικα
    Ακόλουθος του όλος ο Θίασος του ακέφαλου ΔΙΙΚ

  2. και να μην κάνει μια δημόσια δήλωση ένας τοπικός ή κρατικός αξιωματούχος για να μην παρεξηγηθεί η TUI.
    Ντροπή για τον τόπο, ντροπή για την κατάντια,να μην υπολογίζονται οι άνθρωποι… ντροπή της ντροπής.

  3. Έλα που γίνεστε και ρομαντικοί τέτοιες εποχές ! Άκου ντροπή της ντροπής . Και πως θα ζήσουν οι καημένοι μωρέ ; Κλέφτες θα γίνουνε η τους πέρασες τίποτις ασήμαντους;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.