Έξι χρόνια κάθειρξη σε 28χρονο Πακιστανό για απόπειρα βιασμού γερμανίδας στο Μαρμάρι

0
1049

Ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, επιβλήθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου σε 28χρονο αλλοδαπό από το Πακιστάν, που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος Γερμανίδας τουρίστριας.

Το περιστατικό φέρεται να είχε συμβεί σε παραλία της Κω και ο αλλοδαπός αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω όπου και ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του σε βαθμό κακουργήματος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη του 28χρονου Πακιστανού έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

Η 32χρονη αλλοδαπή από τη Γερμανία έκανε το μπάνιο της σε παραλία του νησιού όπου, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει, ο 28χρονος Πακιστανός επιχείρησε να πραγματοποιήσει σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της παρά τη θέλησή της.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και ο αλλοδαπός που μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και βρίσκονταν στη φυλακή, δκάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Σταύρου Σκάρου, έκρινε ένοχο τον 28χρονο αλλοδαπό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/477759/exi-xronia-katheirxh-se-28xrono-gia-apopeira-biasmoy-apo-to-mikto-orkwto-rodoy

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ