Ολοκλήρωση εκβάθυνσης της Μαρίνας των Πάλων Νισύρου (ΦΩΤΟ)

0
599

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΒΑΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΩΝ ΝΙΣΥΡΟΥ

 
 

Την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκβάθυνσης της μαρίνας του οικισμού των Πάλων Νισύρου και έγινε αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών. Κατά την χειμερινή περίοδο λόγω της κακοκαιρίας τα θαλάσσια ρεύματα μεταφέρουν την άμμο στην είσοδο της μαρίνας με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πλοήγηση και η είσοδος των σκαφών. Την δαπάνη ανέλαβε η Δημοτική Τουριστική Επιχείρηση Νισύρου (ΔΗ.ΤΟΥΡ.Ε.Ν) η οποία έχει αναλάβει με ετήσιο μίσθωμα την διαχείριση της μαρίνας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κω από τις 29 Μαΐου 2020 και για τα επόμενα 10 χρόνια. Η μαρίνα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τα σκάφη των επισκεπτών που επιλέγουν να έρθουν για διακοπές στο νησί μας και να τους προσφέρει ασφαλή ελλιμενισμό και τις απαραίτητες παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος για την διαμονή τους.

 

Φέτος, η μαρίνα των Πάλλων θα υποδεχτεί στις 18 & 19 Ιουλίου 2022 τον Διεθνές Ιστιοπλοϊκό αγώνα “Rodos Cup” o οποίος διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θαλάσσης Ρόδου για 25η συνεχόμενη χρονιά. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου, με συμμετοχή περισσότερων από 50 σκαφών με πληρώματα που υπερβαίνουν τους 400 ιστιοπλόους από διάφορες χώρες.

 

Ο Δήμος Νισύρου με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσει το “Rodos Cup” στα πλαίσιο του πολιτιστικού του προγράμματος και θα συνδράμει στις προσπάθειες για την επιτυχή διοργάνωση του αγώνα.

 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ