Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Γ. Νικητιάδης: Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Η ελπίδα γεννήθηκε ξανά

Γ. Νικητιάδης: Συνέδριο ΠΑΣΟΚ- Η ελπίδα γεννήθηκε ξανά

3
686

Τη σημασία του πρόσφατου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναδεικνύει με άρθρο του στον μεγάλο ιστότοπο «The Caller» , ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού και Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης.

Το άρθρο στο οποίο ο κ. Νικητιάδης ισχυρίζεται ότι με το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε ξανά η ελπίδα για το Λαό και τον τόπο, έχει ως εξής :

 

«                                 ΣΥΝΕΔΡΙΟ  ΠΑΣΟΚ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ

                                                                                           

Του Γ. Νικητιάδη τ. Υφυπουργού Πολιτισμού – Τουρισμού

Γραμματέα του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 

Με το πέρας του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος ιστορικός κύκλος της πορείας του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Πολιτικός κύκλος που ξεκίνησε από την ίδρυση του κόμματος το 1974, κορυφώθηκε τα χρόνια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και τραυματίστηκε με πολύ χαμηλά ποσοστά κατά τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων μέχρι την ανάληψη της προεδρίας από τον Ν. Ανδρουλάκη.

Ήδη από την Κυριακή που πέρασε, το πρόσφατο Συνέδριο κατέδειξε ότι ανοίγει για το ΠΑΣΟΚ ένας καινούργιος ιστορικός κύκλος. Γεννιέται ξανά η ελπίδα για εκατομμύρια Έλληνες. Ανατέλλει η ελπίδα, ότι κάτι καινούργιο γίνεται. Η ελπίδα, ότι μπορούμε ξανά, αυτή την πατρίδα, να τη σηκώσουμε στο πραγματικό της μπόι. Μπορούμε, αυτόν τον τόπο, να τον οδηγήσουμε στον Ευρωπαϊκό του δρόμο. Στη σοσιαλδημοκρατία.

Γεννήθηκε η ελπίδα ότι μπορούμε και μόνοι μας, χωρίς ετεροκαθαρισμούς. Πρωταγωνιστές και όχι ρυθμιστές, όπως τόνισε επανειλημμένα ο νέος Πρόεδρος. Αυτή η ελπίδα, ήταν διάχυτη παντού στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Ελπίδα που έμοιαζε να συνυπάρχει με την ταυτόχρονη πίστη, ότι μπορούμε. Το έβλεπες παντού. Το αισθανόσουνα. Το καταλάβαινες. Από τις ομιλίες των πρώην Προέδρων, των πρώην Πρωθυπουργών, τις ομιλίες κάθε στελέχους των νεότερων και των μεγαλύτερων γενεών.

Η ελπίδα ότι μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Χωρίς ολιστικές προσεγγίσεις για τους νέους μας, χωρίς επιτελικά κράτη που υπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα. Χωρίς εξουσιομανείς που εποφθαλμιούν τους αρμούς της εξουσίας για να καπηλευθούν την εξουσία.

Αυτή η ελπίδα, ήταν κυρίαρχη στο Συνέδριο. Αυτή την ελπίδα, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε με τον νέο Πρόεδρο και τη νέα ηγετική ομάδα, με τη σύμπραξη και όλων των υπολοίπων, να μετατρέψουμε σε καθημερινή δράση ώστε τα όνειρα να γίνουν ξανά πραγματικότητα ».

Γ. Νικητιάδης: Κλειδώνουν τα πρώτα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο

Γ. Νικητιάδης: Κλειδώνουν τα πρώτα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο

Τον Ιούνιο θα κλειδώσουν τα πρώτα ψηφοδέλτια  του ΠΑΣΟΚ όπως δήλωσε χθες στον “Sky Rodos” ο τέως υφυπουργός  πρώην βουλευτής και Τομεάρχης Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης.

«Θα είναι ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο που θα συνδυάζει την πείρα με την ανανέωση. Στόχος το ΠΑΣΟΚ να γίνει δεύτερο κόμμα», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Νικητιάδης.

«Έχουν υποβληθεί αρκετές υποψηφιότητες. Αυτή τη φορά το ψηφοδέλτιό μας θα είναι αρκετά δυνατό. Στόχος όχι απλώς να είμαστε δεύτεροι στα Δωδεκάνησα αλλά πανελλαδικά να πάρουμε ποσοστό 20 με 22%», υπογράμμισε ο κ. Νικητιάδης και πρόσθεσε ότι ο καλύτερος τρόπος για να υπάρχει ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο είναι ο συνδυασμός της εμπειρίας με την ανανέωση που φέρνουν τα νέα στελέχη.

«Μόνο με αυτό τον συνδυασμό το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κόμμα εξουσίας», είπε.

Από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ, όπως εξήγησε ο κ. Νικητιάδης, θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή για να γίνει η συγκρότηση σε σώμα  και των κομματικών οργανώσεων σε όλη τη χώρα.

«Θα έχουμε και περιφερειακά συνέδρια. Θα εξαγγελθούν τα πρώτα ψηφοδέλτια για να είμαστε έτοιμοι. Παράλληλα θα έρθουμε κοντά στον κόσμο. Θέλουμε η κοινωνία να συμμετέχει στο ΠΑΣΟΚ», είπε.

Ο κ. Νικητιάδης αναφέρθηκε και στον τουρισμό και κάλεσε την ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τομέα  και  να δώσει λύσεις.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, όπως τόνισε, είναι η έλλειψη προσωπικού που ταλανίζει τις επιχειρήσεις του τουρισμού.
«Φέτος η τουριστική κίνηση είναι μεγάλη. Επίσης θέμα σοβαρό είναι η αύξηση του κόστους λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων εξαιτίας των αυξήσεων στο ρεύμα και στις πρώτες ύλες», είπε ο κ. Νικητιάδης.

«Για μας το μεγάλο στοίχημα είναι να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες.  Θέμα είναι και το ταμείο που θα γίνει στο τέλος της τουριστικής περιόδου», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.