Το Ασκληπιείο Κω ως «Πνευματική έδρα» του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ | Συγχαρητήρια Επάρχου στον κ. Γεώργιο Τάλλαρο

4
1244

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Τα θερμά συγχαρητήρια μας στον Ιατρικό Σύλλογο Κω και ιδιαίτερα στον τέως Πρόεδρο και μέλος του Δ.Σ. κ. Γεώργιο Τάλλαρο, για την πρόταση του να οριστεί το Ασκληπιείο της Κω ως «Πνευματική έδρα» του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Π.Ι.Σ. Η πρωτοβουλία του αυτή βρήκε ομόφωνη ανταπόκριση και μας χαροποίησε ιδιαιτέρως γιατί επιβεβαιώνει την αγάπη των μελών του Ι.Σ.ΚΩ για τον τόπο μας  και το ενδιαφέρον τους προκειμένου να αναδείξουν την Ιπποκρατική σκέψη.

 

 

Ο Έπαρχος Κω – Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΗΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ΄ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. (27 ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ) . Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ TΗΣ UNESCO. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΚΑΘΗΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,….. ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ….. THN ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΩ .. .

 2. Βρε μα δουλευουν.
  Θα γινει η Κως ΠΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΔΡΑ!!!!!!!!~\●□《《《《《》》
  Ε και
  Ολοι για προβολη και φιγουρα!

 3. Μπράβο σας γι αυτή την εισήγηση!!!
  Αρκετό καιρό τώρα έπρεπε να έχει γίνει αυτό….Δεν μπορούμε να έχουμε μέλλον αν δεν κοιτάζουμε πρώτα στο παρελθόν και πόσο μάλλον ένα παρελθόν με μια τέτοια μεγάλη ιστορία και αξία πολιτισμική για την Παγκόσμια κληρονομιά εν συνόλω! Κάθε τόπος προβάλλει την ιστορία και τον πολιτισμό του, αυτό το νησί έχει στα χέρια του έναν ανεκτίμητο πλούτο ο οποίος θαυμάζεται απο τόσους επισκέπτες ανα τα χρόνια, πράγμα το οποίο υπογραμμίζει τη σημασία αυτής της ανάδειξης.
  Εύχομαι οι προσπάθειες σας να ευοδώσουν και να επιτευχθεί ο στόχος σας γι αυτό το σπουδαίο εγχείρημα!!
  Συγχαρητήρια κε Τάλλαρε!

 4. Μπράβο σας γι αυτή την εισήγηση!
  Αρκετό καιρό τώρα έπρεπε να είχε γίνει αυτό.. Δεν μπορούμε να έχουμε μέλλον αν δεν κοιτάζουμε στο παρελθόν και πόσο μάλλον ένα παρελθόν σαν αυτό, με τόσο μεγάλη ιστορική σημασία και αξία πολιτισμική για την Παγκόσμια κληρονομιά εν συνόλω!
  Κάθε τόπος προβάλλει την ιστορία και τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα του. Αυτό το νησί έχει στα χέρια του έναν ανεκτίμητο πλούτο ο οποίος θαυμάζεται απο τόσους επισκέπτες ανα τα χρόνια, πράγμα που υπογραμμίζει τη επιτακτική σημασία ανάδειξής του.
  Εύχομαι να ευοδωθούν οι προσπάθειες σας και να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το δύσκολο μεν αλλά και σπουδαίο εγχείρημα.
  Συγχαρητήρια κύριε Τάλλαρε!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.