«Το προσεχές διάστημα αναμένεται να έχουμε καθολική αύξηση της εγκληματικότητας και εφιστάται η προσοχή όλων μας»

25
19861

Όπως ενημερωθήκαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται η άφιξη στο νησί μας οικογενειών Ρομά από διάφορες περιοχές της Χώρας μας (Ασπρόπυργος,Μέγαρα, Κόρινθος, Ρόδος) προκειμένου είτε να πωλήσουν διάφορα προϊόντα είτε να απασχοληθούν στον τουρισμό.

Πρόβλημα όμως αποτελεί η τακτική τους να διαμένουν στο ύπαιθρο στα αυτοκίνητά τους, αφήνοντας πίσω τους απορρίμματα καθώς και ακαθαρσίες υποβαθμίζοντας και μολύνοντας περιοχές του νησιού όπως ο υδροβιότοπος.

Από πλευράς Αστυνομίας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την απομάκρυνσή τους από πρόχειρους καταυλισμούς χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού φεύγουν από το ένα σημείο και κατασκηνώνουν στο άλλο.

Μάλιστα κατόπιν επικοινωνίας με στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας εκτιμάται πως το προσεχές χρονικό διάστημα θα έχουμε καθολική αύξηση της εγκληματικότητας και εφιστάται η προσοχή όλων μας καθώς και να αναφέρουμε οτιδήποτε θεωρούμε ύποπτο και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εγκληματικότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελάτε μια βόλτα στο Πυλί να δείτε πόσα άτομα μένουν σε σπίτια να δείτε κιόλας αν κάποια άτομα έχουν χαρτιά

    Αν τα έχουν δηλωμένα κιόλας στην εφορία

  2. Ωραία και γιατί δεν τους μαζεύετε να τους στείλετε πίσω;; κι αν δεν έχετε το δικαίωμα να το κάνετε σβερκωθειτε πάνω τους να φύγουν μόνοι τους.Τον τρόπο τον ξέρετε, προστατεύστε τουλάχιστον εμάς.

  3. Τι θα πει χρειάζεται την προσοχή όλων μας;;;Όταν λείπουμε κι οι δυο απ το σπίτι τι πρέπει να γίνει;;; μαζέψτε τα μπογαλάκια τους και ξαπόστειλε τους.

  4. κρίμα είναι μπορούμε να βάλουμε από 5 ευρώ όλο το νησί και να τους χτίσουμε βίλες με θέα στην θάλασσα αμαρτία είναι

  5. Ωραία.Μας ενημερώνετε.Να κάνουμε τι δηλαδή;Να πάρουμε τα όπλα ;Την αστυνομία γιατί ακριβώς την έχουμε;Να πίνουν φραπέδες με τα λεφτά μας;Όχι μόνο την αστυνομία αλλά και η δικαιοσυνη τι ακριβώς κάνει;Αν πιάνουν κατά λάθος κανέναν να τον βγάζει;Έλεος πια.

  6. Μπορεί κανεις να τους αποτρέψει και χωρίς να τους πεις σε διώχνω. ΠΩΣ;;;;; Πολιτική βούληση απο την εκάστοτε δημοτική αρχή, που εως τωρα δεν το έκανε καμία απο Καισερλη εποχή εως Νικηταρά εποχη με ενδιάμεση τον Κυρίτση εποχή. Η Δημοτική αστυνομία έως κυρίαρχο όργανο κάνει ελέγχους καθημερινούς και κάνει κατάσχεση σε ότι πουλάνε καθότι δεν διαθέτουν άδειας μικροπωλητών εως να εξαντληθούν τα προϊόντα και τα κουραγια. Κανενας απο αυτούς στην πρώτη κατάσχεση, δεν θα μείνουν στο νησί. Εαν θυμάστε έγινε μια χρονιά και εξαφανίστηκαν. Επικουρικά χρειάζεται και η ΕΛΛΑΣ για fast track. Δοκιμάστε το

  7. Μόνο η καλυμνος δεν έχει ούτε μαύρο!! Εδώ στην Κω στο νησί που λατρεύουν το χρήμα πιο πολύ από την οικογένειά μαζεύτηκαν όλοι οι αλλοπαδοι. Σκεφτείτε λίγο γιατί

  8. ΧΑΧΑ οταν υπηρχε κρατος επι χουντας η αστυνομια ηταν στην αφιξη

    των πλοιων στο λιμανι.οσοι ηταν β-ρομα δεν τους επιτρεποταν η εξοδος και επιστροφη πισω.

  9. Στις αλυκές έχει πάλι τσιγγάνους. Σκουπίδια ακαθαρσίες καί παρενόχληση στους τουρίστες. Σε όλο τό νησί τά ίδια με την αρχή τής σεζόν κάνουν απόβαση. Καί πιάνουν τά γνωστά πόστα ζητιάνια με μωρά παιδιά, πωλήσεις τά πάντα όλα, κτλ κτλ. Πόσα χρόνια θά περάσουν για νά είναι σε κοινωνικη συνχωνευση καί σέ μεταβατικά προγράμματα κτλ κτλ. Πολίτες δύο τρεις τέσσερις ταχύτητες.

  10. μαζι με τους λίγους που ήρθαν για να πουλήσουν, εφτασαν πάρα πολλοι που ήρθαν για να κλέψουν!!!!

  11. Ενώ τους Αλβανούς που σε συνεργασία με ντόπιους που εδώ και χρόνια κάνουν μπούκες για χρηματοκιβώτια δεν τους αγγίζουμε….

  12. Και τη σημαίνει αυτο? Τη κανει η αστυνομία ? Να γραφει μονο αυτους που δεν φορανε κρανος? Να κανει το αυτονόητο η αστυνομία … δηλαδή την δουλειά της..Λοιπον μαζεψε τους αυτος τους τσιγγάνους και μεσα… Μεγάλη πληγι στο νησί κανουνε … Δυσφυμιση στο νησι μας κάνουνε και το μονο που θελουνε είναι πως να κλεψουνε τους τουρίστες και να ανοιξουνε κανενα σπίτι.αυτο το ξερουμε ολοι..

  13. ΔΗΛΑΔΗ ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…΄΄…ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ΄΄; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ;ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΄΄ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΥΝΘΩ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

  14. Για ελάτε και στην Καρδαμαινα έχει μαυρίσει ο τόπος από ρομα και πακιστανους. Φοβόμαστε να κυκλοφορούμε το βράδυ ειδικά γυναίκες και παιδιά

  15. Στο Πυλί έχουν ενοικιάσει σπίτια , μάλιστα είναι μέσα στον κεντρικό δρόμο , γιατί δεν πάει κάποιος να τους κάνει έλεγχο , ακόμα να ελέγξετε τούς ιδιοκτήτες που τους τα ενοικιάζουν !!!

  16. η ΕΛ.ΑΣ να μην τους επιτρεπει την επετεια και η δημοτικη αστυνομια να τους μαζευει τα πραγματα που πουλανε. Μονο ετσι θα φυγουν

  17. Τι νόημα έχει αυτή η ενημέρωση; Αν σας κλέψουν εμείς σας είχαμε πει να προσέχετε; Αν ξέρετε ότι υπάρχει πρόβλημα να τους ψάχνετε καθημερινά με ελέγχους μέχρι να φύγουν. Ο σκοπός της αστυνομίας είναι η προστασία του πολίτη ή μήπως άλλαξε και είναι μόνο η ενημέρωση του;

  18. Η αλήθεια γράφτηκε και ας μας πούνε ρατσιστές. Για αυτό λέει ο σοφός λαός κάνε κουμπάρο γύφτο και δεν θα σε κλέψουνε ποτέ ή δώσε σίδηρο στο γύφτο και θα σε προστατεύει όλος ο καταυλισμός του

  19. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

  20. Αφηστε τους ανθρωπους να σαβουριασουν μερικα λεφτα για τον χειμωνα,ανοιξτε την αγκαλια σας,βαλτε τους στα σπιτια σας…εξ αλλου «Η ιδιοκτησια ειναι κλοπη».!

  21. Σήμερα 16/5/22 απ τις 10,30-11.15 κυκλοφορούσε στην πόλη της Κω ένα τζίπ,με αριθμό .......2

    που σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου θα είχε χάσει τις πινακίδες του και οι επιβαίνοντες θα είχαν πάει μέσα.Κανάρη, Αβέρωφ, Ζουρούδη με επικίνδυνους ελιγμούς, όρθιοι οι 2 απ τους τρεις ,με μουσική, φώναζαν, έτρεχαν φουλ…
    Τα άτομα είναι δολοφόνοι,βάλτε τις κάμερες να δείτε τι έγινε, επειδή συνέχισαν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ