ΧΟΡΟΚΩΣ: Με Κώτικο γάμο και Ολυμπιακό ύμνο στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ της Αλικαρνασσού (ΒΙΝΤΕΟ)

5
6108

Ελληνικοί χοροί και έντονο αρχαιοελληνικό στοιχείο σε πολιτιστικό φεστιβάλ της Αλικαρνασσού. Δεκατρείς χορευτές της Κω από τον Σύλλογο ΧΟΡΟΚΩΣ πήγαν στην Αλικαρνασσό για να συμμετέχουν σε ένα τριήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται από την Τουρκία με σύνθημα την ενότητα των δύο λαών.

Οι χορευτές από τον σύλλογο Χοροκώς αναπαριστούν τον Κώτικο γάμο, χορεύουν τον Ολυμπιακό ύμνο με έντονο το αρχαιοελληνικό στοιχείο (οι χορεύτριες είναι ντυμένες ιέρειες) χασάπικο και συρτάκι σε κεντρική πλατεία της πόλης. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει εκτός από χορούς, γαστρονομία και εκδηλώσεις και από τις δύο πλευρές.
Τώρα ό,τι συμβαίνει – Open TV – 8/5/2022

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το ξέραμε, θα θέλαμε πολύ να παραβρεθούμε κι εμείς στο φεστιβάλ. Συγχαρητήρια!

    • Ο τουρκος δεν πιανεται φιλος. Με οιονδηποτε αλλο λαο θα μπορουσε. Με αυτους ΟΧΙ. Δειτε την κατεχομενη ΚΥΠΡΟ και ποσοι χαθηκανε το 1974. Μονο ενας ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΣ δεν μπορει να αντιληφθη τα τεκταινομενα. Δειτε τι κανουν στην ΣΥΡΙΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ – ΛΙΒΥΗ ακομα και στο εσωτερικο αυτης με τους ΚΟΥΡΔΟΥς. Τουρκοι φυλακιζουν τουρκους. (δημοσιογραφους – ακτιβιστες – πολιτικους αντιπαλους). Θελετε και αλλα? Και κατι κοκορομυαλοι που θα θελανε να ηταν και αυτοι εκει, καλυτερα να το ξανασκεφτητε. Και σιγουρα θα ειστε απο αυτους που βλεπουν στα ελληνικα τουρκοκαναλα τα τουρκικα σηριαλ χαμηλοτατου πνευματικου επιπεδου. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μας στο ελεος των ισλαμιστων. Τι αλλο θελετε να πειστειτε???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ