Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης πρωτοστατεί στην επίλυση των προβλημάτων της Κω και Νισύρου

16
1610

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης πρωτοστατεί  στην επίλυση των  προβλήματα της Κω και Νισύρου

 

 

Ο Κοσμήτορας της Βουλής  και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε την Κω και τη Νίσυρο όπου ασχολήθηκε με προβλήματα που απασχολούν τα νησιά αυτά.

Στην Κω συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Βακούφ Κω με την ευκαιρία του Ραμαζανιού σε εστιατόριο στο Πλατάνι, ενώ με την ευκαιρία της έναρξης της τουριστικής περιόδου είχε συνεργασία με την  Ένωση Ραδιοταξί Κω και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Μανώλη Κίννα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς επίσης με  την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω κ. Κωνσταντίνα Σβύνου και τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και με τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Κω κ. Κωνσταντίνο Κουρούνη, με τους οποίους έγινε διεξοδική προσέγγιση των προβλημάτων και των πιθανών λύσεων σ’αυτά. Ο βουλευτής Δωδεκανήσου παρευρέθηκε επίσης στο Kos Youth Festival 2022 «Το μέλλον βρίσκεται στην Κω» όπου συνομίλησε και συνεχάρη τους δημιουργούς του για την εξαιρετική πρωτοβουλία για τα παιδιά του τόπου μας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας ευχήθηκε δε σύντομα το φεστιβάλ να πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Στη Νίσυρο συζήτησε με τον Δήμαρχο Νισύρου κ.  Χριστοφή Κορωναίο για την πορεία των έργων που από κοινού διεκδίκησαν για το νησί και για τα εκκρεμή θέματα, ενώ παρευρέθηκε στην μεταφορά της ιερής εικόνας της Παναγιάς Σπηλιανής, στα χωριά και την πρωτεύουσα του νησιού και στην διαδικασία της ευχής. Ο δήμαρχος Νισύρου εξέφρασε στον Βασίλη Α. Υψηλάντη την ευγνωμοσύνη του για την έμπρακτη  βοήθεια του Βουλευτή Δωδεκανήσου για την προώθηση ιδιαίτερα των μεγάλων έργων στο νησί.

 

Ακολουθεί  φωτογραφικό άλμπουμ με τη σειρά των δραστηριοτήτων του κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη:

 

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για φωτογραφίες λεζάντες και νέες δομές μεταναστών καλοί είστε!!!!Αλλά ξεχάσαμε έρχονται εκλογές σκύβετε στα προβλήματα των πολιτών προς επίλυση τους……ξεκινώντας απ’ τους μετανάστες!!

  2. Πείτε του να μην κουράζεται πολύ, μας έχει (έχουν) φλομώσει σε έργα πνοής. Τι στελέχωση του Νοσοκομείου και Κ.Υ. Αντιμάχειας σε ιατρικό προσωπικό, τι νοσοκομειακά οχήματα, τι κλειστά γυμναστήρια, τι ωραίος φωτισμός δρόμων, τι καινούριου δρόμοι, τι ωραίο λιμάνι με απέραντους χώρους στάθμευσης, τι, τι, τι….
    Άραγε, έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος δεν τους πιστεύει πια, αφού στο μοναδικό πράγμα που είναι καλοί είναι οι ανακοινώσεις για παρεμβάσεις στα Υπουργεία για επίλυση προβλημάτων (;), οι διαπιστώσεις τους για ζητήματα που δεν προχωρούν κλπ. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. Στο μόνο που είχαν επιτυχία και σε χρόνο ρεκόρ ήταν η κατασκευή του νέου μεγάλου hot spot. Tους συγχαίρουμε!!!

  3. Ο μόνος που είναι Κυριος με Κ κεφαλαιο και δημιουργικός και προσπαθεί να λύσει τα όποια προβλήματα δημιουργούνται και είναι πάντα δίπλα σε όποιον χρειαστεί!!!

  4. Για πες μας, Καρδάμαινα τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος έφερε τους λαθρομετανάστες; Εσείς εκεί, το 2015/2016 δεν το καταλάβατε. Είχατε τουρισμό ενώ εμείς λαθρομετανάστες. Μήπως επί 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ η Κως είχε νοσοκομείο, φώτα στους δρόμους, ασθενοφόρο και δεν το ξέρουμε; Είχαμε υπουργό τον χωριανο σας που είχε γραμμένη την Κω. Το ίδιο και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αντε να δούμε, που κρίνετε τον ΚΥΡΙΟ Υψηλάντη. Γιατί πρόκειται για πολιτικό και όχι πολιτικαντη στυλ Σκανδαλιδη, Νικητιαδη, Καισερλη, Καματερο… Ουστ κ@πρ@σκυλα…..

  5. Εσύ Νεοδημοκράτη, μπορείς να είσαι ευχαριστημένος με τα έργα που γίνονται από τους τοπικούς μας βουλευτές αυτήν την τετραετία. Προσωπικά, δεν βλέπω κάτι για την ώρα, να έχει γίνει. Οπότε δικαιούμαι να κρίνω αρνητικά για την αναποτελεσματικότητά τους. Κανείς δεν αντιλέγει για τον άνθρωπο κ. Υψηλάντη. Αυτή την τετραετία αυτοί διοικούν και αυτούς κρίνουμε. Αρκετά όμως με το δούλεμα ότι κάνουν κάτι, τίποτα δεν έχουν κάνει. Όσο για τους άλλους τέσσερις που θεωρείς πολιτικάντες, καμιά αντίρρηση. Σχετικά με το βρίσιμο στο τέλος, απαράδεκτος..

    • Μια χαρα σας πηγαινει ο Βασιλης,εφερε και το Ροδιτη στη δημοτικη τηλεοραση το κοριτσακι δε πηρε χαμπαρι πιον ειχε καλεσμενο. Ο Παππας μεχρι να καταλαβει τι παιζει ατη Κω τον βλεπω τελευταιο και καταιδρωμενο

    • Μια χαρα ειναι ο Κονστανταρος για τη θεση του Παππα. Δίδυμο με Βασιλη και θα σαρωσουν σε Κω και Ροδο

  6. Είδε πού ήρθε ό Παπάς και ζήλεψε.Ας πάω μία βόλτα, σκέφτηκε νά κάνω τό κομμάτι μου και δε βαριέσαι.

  7. Ευτυχώς που υπάρχει ο κύριος Βασίλης και είναι πάντα δίπλα μας.
    Που είναι οι άλλοι τρεις βουλευτές έχουν να έρθουν στα μέρη μας πάνω από δύο χρόνια.

  8. μηδεν τα εργα της νεας δημοκρατιας στην κω! αριθμιστε τα κυριοι! ακομα περιμενουμε τα εργα ουστ

  9. Βασιλη καλα το πας. Εχουν ενοχληθει και με τον Κονστανταρο που ηρθε καλεσμενος στη δημοτικη τηλεοραση και μιλησε για θαλασσιο τουρισμο.

    • Ας ερθει για ψηφους στη μαρινα. Είμαστε 24 επιχειρησεις που ασχολουμαστε με το θαλάσσιο τουρισμό και η δημοτική εφερε να μιλησει ο κολλητος του Υψηλάντη.

  10. Ας μας πεί ποιά προβλήματα έλυσε στην Κω/Νισυρο ο κ.Υψηλάντης? Αυτός είναι μόνο για φωτογραφίες, για show, για φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες,

  11. την τελευταία πενταετία μεγάλο έργο είδαμε στην Κω από την Fraport και το ΚΥΤ στο Πυλί !!!
    Βγάλτε τα συμπεράσματά σας !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ