Οι τελευταίες πινελιές στο εντυπωσιακό πλωτό-σκάφος εστιατόριο “Sea Heaven” του Δρόσου Σαρούκου (ΒΙΝΤΕΟ)

0
3796

Οι τελευταίες πινελιές στο εντυπωσιακό πλωτό-σκάφος εστιατόριο ” Sea Heaven” του Δρόσου Σαρούκου (Μαμάχας).

Όπως μας είχε πει προ διμήνου, ο Δρόσος Σαρούκος στο καρνάγιο Τριπολίτη όπου βρισκόταν το πλωτό εστιατόριο,αρχές Απριλίου θα ήταν έτοιμο.Πράγματι βρίσκεται στα τελειώματα που και αυτά θα είχαν ολοκληρωθεί, αν θα προέκυπταν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα.

Μιλώντας στο kalymnos-news.gr σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ο Δρόσος Σαρούκος. μας είπε ότι η  νηολόγηση του πλωτού-σκάφους εστιατορίου είναι χρονοβόρα ,καθόσον πρόκειται γιά πρωτόγνωρες διαδικασίες που δεν έχουν αντιμετωπιστεί στο παρελθόν. Στις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες ήλθαν να προστεθούν και κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, με επιπρόσθετες εκδρομές που έχουν ζητηθεί από το Δρόσο Σαρούκο να εκτελέσει με τα ημερόπλοια που διαθέτει. Όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αλλάζει τους σχεδιασμούς του Δρόσου Σαρούκου. Η λειτουργία όπως μας λέει του πλωτού-σκάφους εστιατόριου, μπαίνει σε δεύτερη προτεραιότητα και ίσως να μην προλάβει να λειτουργήσει τη φετινή περίοδο ,όπως αρχικά σχεδιάστηκε,χωρίς βέβαια να αποκλείει ότι θα τα ξεπεράσει όλα και έστω στο μέσο της σεζόν να ξεκινήσει.

 Λίγα λόγια για το εντυπωσιακό πλωτό-σκάφος εστιατόριο ” Sea Heaven”

Ο πολυμήχανος,δραστήριος, έμπειρος, ανήσυχος και ευρηματικός Δρόσος Σαρούκος μετά από τα 17 τουριστικά σκάφη που έχει ναυπηγήσει όλα αυτά τα χρόνια, ήλθε η ώρα να πραγματοποιήσει ένα όνειρο του χρόνων, να κατασκευάσει ένα πλωτό-σκάφος εστιατόριο.

Ο Δρόσος Σαρούκος με προσωπική δουλειά και σε χρόνο ρεκόρ, έχοντας 2 μόνο βοηθούς, προχώρησε στη διαμόρφωση και δημιουργία αυτού του πλωτού εστιατορίου.

Το “πλωτό- σκάφος εστιατόριο” είναι διαστάσεων 35Χ12= 420 τετραγωνικά μέτρα. Θα μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 300 άτομα. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν, το φετινό καλοκαίρι να ρυμουλκηθεί και να αγκυροβολήσει στη νησίδα Πλάτη,όπου και θα λειτουργούσε.Τις μεσημβρινές ώρες θα λειτουργούσε ως εστιατόριο και θα φιλοξενεί τουρίστες που θα φτάνουν με τα ημερόπλοια. Ενώ αργότερα θα διοργανώνονται ελληνικές βραδιές με μουσική.

Ο Δρόσος Σαρούκος μας είπε ,ότι από τα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει,ήδη υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και έχουν επικοινωνήσει μαζί του επιχειρηματίες από Κέρκυρα,Μύκονο, αλλά και από αλλού, που ζητούν πληροφορίες,ενώ έχει δεχθεί και πρόταση για να το αγοράσουν προσφέροντας μάλιστα το ποσό των 800.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι όνομα του θα είναι Sea Heaven(θαλάσσιος παράδεισος)

Δείτε τα όσα μας είπε ο Δρόσος Σαρούκος αλλά και εικόνες που καταγράψαμε από το εντυπωσιακό Sea Heaven,εσωτερικά και εξωτερικά.

Το video ετοίμασε η Μπέττυ Μαϊλλη.

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ