Ι. Κρητικός: Σε πλήρη εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων στην ιστορία του επαρχιακού δρόμου της Κω (πάνω από 17 εκ. ευρώ)

14
1432
Κατά την τελευταία τριετία, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων στην ιστορία του επαρχιακού δρόμου της Κω (πάνω από 17 εκ. ευρώ).
Και βέβαια χρειάζονται να γίνουν κι άλλα. Αλλά δεν είναι δυνατόν σε μία τριετία να καλύψουμε κενά, παραλείψεις και αστοχίες των τελευταίων σαράντα ετών.
Επιγραμματικά:
1. ΣΥΤΝΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΚΩ (100.000€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2021)
2. ΣΥΤΝΗΡΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΚΩ (10.000€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2019)
3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ-ΠΥΛΙ ΝΗΣΟΥ ΚΩ (700.000€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2021)
4. ΕΠΑΝΑΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΩ (310.000€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2020)
5. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ & ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Ν. ΚΩ Α/Α2 (180.000€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2022)
6. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΣ-ΚΕΦΑΛΟΣ (205.500€ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)
7. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΩΣ-ΘΕΡΜΑΙ (225.500€ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)
8. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 2 ΝΗΣΟΥ ΚΩ (773.000€ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)
9. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΩ (202.000€ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)
10. ΣΗΜΑΝΣΗ ΕΟΔ ΚΩ-ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΩ-ΑΓ. ΦΩΚΑΣ ΝΗΣΟΥ ΚΩ (233.500€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2021)
11. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΚΩ (5.100.000€ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ)
12. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΝΑΙ-Π.Ε. ΚΩ (300.000€ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ)
13. ΤΡΙΕΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΝΑΙ, ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ (2.500.000€ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ)
14. ΤΡΙΕΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΝΑΙ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΝΗΣΟΥ ΚΩ (2.000.000€ – ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)
15. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΝΑΙ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΚΩ (3.428.632,12€ – ΠΡΟΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ)
16. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΝΗΣΟΥ ΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED (1.334.385€ – ΠΕΡΑΙΩΜΕΝΟ, 2021)Συνεχίζουμε μόνο #μπροστά!

14 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΚΥΡΙΕ ΚΡΗΤΙΚΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ?
   ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ?
   Η ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ?

 1. Προεκλογικά έταζαν γήπεδα ανοιχτά, κλειστά , χώρους πολιτισμού, παιδικές χαρές , δρόμους κτλ.. Ελάτε μια βόλτα στο Πυλί να δείτε χλιδή… Δρόμοι χαλί να τους πατήσεις γήπεδα μπάσκετ που μπαίνεις μέσα ξυπόλυτος από τη ντροπή, κατεβείτε Καρδάμαινα από τον παλιό δρόμο.. Αν φτάσετε δεν θα δείτε ούτε γήπεδα ούτε παιδικές χαρές ούτε δρόμους κι αυτό γιατί η Καρδάμαινα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο για να εκπληρώσουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις μόνο που οι εργάτες είναι αόρατοι και οι συμβάσεις λόγια του αέρα… Συνεχίστε για κεφαλο ο δρόμος χτυπάς φραπέ από το σκαμπανεβασμα και μόλις φτάσεις στο χωριό, εκεί κι αν δεις… Δρόμους παραλίες παιδικές χαρές φωτισμό γήπεδα πολλαπλών χρήσεων την μέρα γήπεδο μπάσκετ το απόγευμα γήπεδο καράτε η επιτομή της πολυμορφικότητας έτη φωτός μπροστά χωριά πρότυπα και τα τρία!! Και αφού οι μεν περιφέρεια και οι δε δήμος τα έχουν φτιάξει όλα στην εντέλεια τσακώνονται να μας κάνουν κι άλλα… Και εμείς ο λαός δεν θέλουμε… Και αυτοί μας πιέζουν!!!! Αυτήν την τοπική αυτοδιοίκηση θέλουμε!!! Εύγε

 2. Τελικά εμείς δεν ζούμε στη Κω(Κεφαλο ),αλά με όλα αυτά τα έργα που έχουν γίνει , πρέπει να ζούμε στο Παρίσι.Γιαννακι ,κάνε μια βόλτα στην κεφαλο να δεις σε τι χάλια βρίσκεται , με τα φώτα να ανάβουν ούτε τό ένα τρίτο στον επαρχιακό δρόμο και με τις λακούβες που έχουν γίνει από τίς κακοτεχνίες του εργολάβου για το βιολογικό και στο λιμάνι πάμε μόνο με τα πόδια ,με τα φώτα να τρεμοσβήνουν και με τα σκουριασμένα κάγκελα.Μαλλον έχετε πολλά χρόνια να ανηφορίσετε προς Κεφαλο.Θα σας δούμε πάλι προεκλογικά.

 3. Έργα σαν το φονικό γεφύρι που το φτιάξε ο Δήμος και χάθηκαν άδικα δύο αθώα παιδιά;;

 4. Με δικά μας λεφτά κάνετε έργα και κοκορεύεστε και από πάνω.Πολλές φορές αναλογίζομαι πόσα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων πληρώνει το νησί μας κάθε χρόνο και που πάνε, γιατί δεν είναι ανταποδοτικά;Η απάντηση βγαίνει από μόνη της ..για να παρακαλούμε κάθε φορά να γίνει μια παρέμβαση και για να επιχαίρονται κάποιοι,ότι επιτελούν έργο.Έρχεται στο μυαλό μου μια παροιμία που έλεγε ο πατέρας μου.Δώσμου το κουλούρι σου να σου κόψω το μισό.

 5. Απο την πολη μεχρι το ζηπαρι μετρησα 983 λακκουβες. Δηλαδη 100 στο χιλιομετρο. Καθρ 10 μετρα μια.
  Η περιφερεια ηταν απουσα 8 χρονια.
  Τωρα μαθαινω πως παραιτειται απο τις υποχρεωσεις της στους επαρχιακους δρομους.
  οπως στο γεφυρι αγιου βασιλειου.
  Τελικα ποιος φταιει ο χατζημαρκος η τα εδω στελεχη του, καμπανης, κρητικος, νακη, χαλκιδιος, κλπ κλπ???
  Τι θα γινει με τα λιμναζοντα νερα στο μαρινοπουλο?
  Θα το δειτε καμμια φορα? Ειναι ντροπη !!!

 6. Ο κεντρικός οδικός άξονας του νησιού, ο οποίος ειδικά το καλοκαίρι έχει πολλή κίνηση, έχει διασταυρώσεις και εισόδους-εξοδους καταστημάτων, βενζινάδικων, οικιών κτλ κάθε 10μ.!!!
  Επίσης δεν έχει γίνει απολύτως καμία μελέτη απορροής των ομβρίων υδάτων!!
  Το οδόστρωμα βρίσκεται σε απαράδεκτη κατάσταση, σε πολλά σημεία υπάρχουν λακούβες και τομές οι οποίες έχουν κλείσει όπως όπως οι εργολάβοι!!
  Και μέσα σε όλα αυτά τοποθετεί το Επαρχείο ιστούς φωτισμού μέσα στον δρόμο ή στα ελλειπή ρυάκια απορροής!!
  Επιτελους κοιτάξτε ποιες είναι οι πραγματικές ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ!!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!!

 7. Βρεεεε καλώς το μου, το γελαστό παιδί… καιρό είχες να μας θυμίσεις ότι υπάρχεις Γιαννάκη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.