«Ιμπεριαλιστικός Πόλεμος στην Ουκρανία. Οι συνέπειες για τους λαούς της περιοχής & η θέση του ΚΚΕ» Κυριακή 11 πμ στο Χάνι

4
663

Οι Κομματικές Οργανώσεις Κω του ΚΚΕ σας προσκαλούν στην πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα, «Ιμπεριαλιστικός Πόλεμος στην Ουκρανία. Οι συνέπειες για τους λαούς της περιοχής & η θέση του ΚΚΕ»

Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λαογραφικό Μουσείο Κω (Χάνι), την Κυριακή 27 Μάρτη, στις 11:00 π.μ. (Είσοδος στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κω σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έξω οι βάσεις έξω το ΝΑΤΟ έξω ο ΟΗΕ έξω η ευρωπαϊκή ένωση έξω οι θρησκείες έξω οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες και τις μεγάλες απολαβές. Ξύλινη βαρετή γλώσσα τα ίδια και τα ίδια εδώ και χρόνια .

  2. Τώρα που άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως άντε να τις κλείσουν . Με 115 καθημερινά κρούσματα στην Κω εσείς κάνετε ακόμη μαζώξεις .περιμένετε το καλοκαίρι που ο φονικός ιός θα είναι λιγότερο μεταδοτικός.

  3. Από όλα όσα γίνονται (μαζώξεις, χοροεσπερίδες, βιβλιοπαρουσιάσεις, βασιλόπιτες, και πολλά άλλα), η «μάζωξη» του ΚΚΕ σε έχει ενοχλήσει!!!
    Και μια φιλική συμβουλή: βγάλε το «αγράμματος» από την επωνυμία σου, επειδή αρκεί το «δικηγόρος».

  4. Θα πείτε τις γνωστές σας …@ριές και θα λυθούν τα προβλήματα. Γιά πάμε το σύνθημα. «Φονιάδες των λαών Αμε-ρι-κάνοι». Και για εσάς που αναφέρετε τον covid, μην σας απασχολεί, έτσι και αλλιώς 4-5 άτομα θα μαζευτούν ως συνήθως. Θα κάτσουν και σε απόσταση 5 μέτρων ο ένας από τον άλλον για να φαίνονται πολλοί, οπότε δεν θα υπάρχει διασπορά του ιού ούτε ευτυχώς του κομουνισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ