Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Γεώργιος Πάππου, πατέρας του Προέδρου του ΕΒΕΔ

0
4845

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο επιχειρηματίας Γεώργιος Πάππου, πατέρας του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου και συνιδρυτής της εταιρείας ΑΦΟΙ Πάππου ΑΕΒΕ.

Ο εκλειπών καταγόταν από τον Άγιο Ισίδωρο της Ρόδου και είχε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα τις προηγούμενες δεκαετίες.

«ΨΗΦΙΣΜΑ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, με θλίψη άκουσε το άγγελμα του θανάτου του Γεωργίου Πάππου. πατέρας του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου και συνιδρυτής της εταιρείας ΑΦΟΙ Πάππου ΑΕΒΕ.

Υπήρξε πρωτοπόρος του Ροδιακού επιχειρείν, υπόδειγμα επιτυχημένου επιχειρηματία, ευγενή ανθρώπου και άξιου οικογενειάρχη.

Ο Γεώργιος Πάππου, με καταγωγή το Άγιο Ισίδωρο, κυριάρχησε επί σειρά ετών στον κλάδο του εμπορίου. Ίδρυσε την εταιρεία «Αφοί Πάππου ΑΕΒΕ», η οποία  ήταν μια αμιγώς ροδίτικη εταιρεία, που λειτουργούσε από το 1980.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση και Ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

  1. Να εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια του Συμβουλίου, για την απώλεια του Γεωργίου Πάππου στην οικογένεια και τους οικείους του.
  2. Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος.
  3. Να δημοσιευτεί το παρόν στον Τοπικό Τύπο.

Αιωνία του η μνήμη.

                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ