Συλλογή τροφίμων για την Ουκρανία – Ώρα ανθρωπιάς

4
1154

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Ουκρανία, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω θα συγκεντρώσει τρόφιμα για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

 

Μπορείτε να προσφέρετε:

 

  • Γάλα Εβαπορέ
  • Σκόνη Γάλακτος για παιδιά
  • Κονσέρβες παντός τύπου
  • Δημητριακά
  • Παξιμάδια & Μπισκότα
  • Αλεύρι
  • Ζυμαρικά
  • Όσπρια

 

Ημέρες συγκέντρωσης:

Πέμπτη  3 Μαρτίου 2022 έως Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

(εκτός Κυριακής και Δευτέρας)

και ώρες 10:00 έως 12:00 στα γραφεία του ΕΕΣ,

στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη στην οδό Κανάρη.

 

Για  οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την

κα Ελένη Χαματζόγλου  στο τηλ. 6945003629

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. -Τα FRIEKORPS ήταν παραστρατιωτικα ναζιστικά τάγματα της Γερμανίας στον Β’παγκοσμιο πόλεμο,τα αγαπημένα παιδιά του ΧΙΤΛΕΡ, τα παιδιά για τις πιο δύσκολες αποστολές.
    -Στην Ουκρανία τα παραστρατιωτικα τάγματα AZOF UKRAINE,που ανήκουν και συνεργάζονται με τον Ουκρανικό στρατο, ειναι ναζιστικά και στις στολές τους φέρουν τα σήματα των FRIEKORPS….

  2. Αγαπητέ Ερυθρέ Σταυρέ. Πολύ αξιόλογη κίνηση και μπράβο. Πείτε μας αντίστοιχη κίνηση που έγινε για τις οικογένειες των υγειονομικών που είναι απλήρωτοι και σε ομηρία από 1 Σεπτεμβρίου 2021. Σχεδόν συνάδελφοι είστε.Να δουλέψουν αλλού απαγορεύεται τουλάχιστον νόμιμα. Δηλαδή αυτοί έχουν καταδικαστεί να πεθάνουν από την πείνα επειδή έχουν φάει ένα κόλλημα και δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο; Από ανθρωπιστικής άποψης καθαρά τι κινήσεις έγιναν από τον Ερυθρό Σταυρό. Ευχαριστώ.

  3. τον κορωνοβάιρους που φυσικά συμφωνώ μαζί του για τους υγειονομικούς και γενικά όσους Έλληνες έχουν ανάγκη και να θυμίσω ότι πριν μερικά χρόνια βγήκε στην τηλεόραση βίντεο όπου έδειχνε τόνους τροφίμων μακράς διαρκείας και ζυμαρικά, ρύζι κλπ που είχαν συγκεντρωθεί για να σταλούν ως ανθρωπιστική βοήθεια δεν θυμάμαι πού, να τα τρώνε δεκάδες ποντίκια γιατί τα άφησαν 4 χρόνια να σαπίζουν σε αποθήκες του ερυθρού Σταυρού.

  4. Τόσος κόσμος που πεινάει και ψάχνουν μέρα νύχτα τους κάδους των σκουπιδιών, αναρωτιέμαι ειλικρινά πόσο βοηθάει ο Ερυθρός Σταυρός και τι έργο προσφέρει. Τόνοι στις αποθήκες με τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι μακαρόνια γάλατα, και σωρό άλλα. Ντροπή! Πρώτα τους Έλληνες να κοιτάτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ