Η εντυπωσιακή καθέλκυση του “Πλωτού-σκάφους εστιατορίου” του Δρόσου Σαρούκου στο καρνάγιο “Τριπολίτη” στο Λαφάσι (video)

0
2431

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  δεξαμενισμού του εντυπωσιακού “Πλωτού-σκάφους εστιατόριο” Sea Heaven(θαλάσσιος παράδεισος) του Δρόσου Σαρούκου(Μαμάχας) στο καρνάγιο της οικογένειας Σαρούκου(Τριπολίτη) 

Σήμερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2021 καθελκύστηκε ,θα παραμείνει στο θαλάσσιο χώρο πλησίον του καρνάγιου και θα συνεχιστούν οι εργασίες ολοκλήρωσης στους εσωτερικούς χώρους.

Ο φακός του kalymnos-news.gr κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από την καθέλκυση του σκάφους ενώ ο ιδιοκτήτης του Δρόσος Σαρούκος μας μίλησε για ένα όνειρο του που γίνεται πραγματικότητα.

Το “πλωτό- σκάφος εστιατόριο” είναι διαστάσεων 35Χ12= 420 τετραγωνικά μέτρα. Θα μπορεί να φιλοξενεί μέχρι 400 άτομα. Το φετινό καλοκαίρι θα ρυμουλκηθεί και θα αγκυροβολήσει στη νησίδα Πλάτη,όπου και θα λειτουργήσει.Τις μεσημβρινές ώρες θα λειτουργεί ως εστιατόριο και θα φιλοξενεί τουρίστες που θα φτάνουν με τα ημερόπλοια. Ενώ αργότερα θα διοργανώνονται ελληνικές βραδιές με μουσική

Δείτε το video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

Πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ