Πρόεδρος Αρτοποιών Καλύμνου Μ. Σουλούνιας: Δεν έχει η Κάλυμνος το ακριβότερο ψωμί Πανελλαδικά. Αντίθετα, είναι φθηνότερο κατά 8 λεπτά

0
935

Με αφορμή ανακοίνωση της Τ. Ο Καλύμνου του Κινήματος Αλλαγης/ΠΑΣΟΚ ότι η Κάλυμνος έχει το ακριβότερο ψωμί Πανελλαδικά και το διευκρινιστικό δτ που ακολούθησε, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Καλύμνου Μικές Σουλούνιας μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr.

Ο Μικές Σουλούνιας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του ίδιου και των συναδέλφων του για την ανακοίνωση αυτή και τις ανακρίβειες που αναφέρει, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι η Κάλυμνος έχει το ακριβότερο ψωμί Πανελλαδικά.

Όπως είπε, η τιμή του ψωμιού καθορίζεται με βάση το βάρος και το είδος . Το ψωμί που συνήθως παρασκευάζουν και πουλούν οι φούρνοι στην Κάλυμνο είναι βαρύτερο σε γραμμάρια από αυτό που πουλούν στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μάλιστα αν γίνει αναγωγή με βάση το κιλό, η τιμή στην Κάλυμνο σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα είναι φθηνότερη κατά 7-8 λεπτά κατά κιλό.Επίσης η τιμή κάθε ψωμιού είναι διαφορετική ανάλογα του είδους. Το βάρος και το είδος καθορίζουν την τιμή και αυτό θα πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Πρόεδρος Αρτοποιών Καλύμνου στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς:

πηγή: https://kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ