Δυστυχώς μόνο με 2 άτομα προσωπικό θα επαναλειτουργήσει από την Πέμπτη ο ΕΟΔΥ Κω (Οι 2 έφυγαν πριν υπογράψουν…)

9
1744

Δυστυχώς μόνο με δύο άτομα προσωπικό θα επαναλειτουργήσει η ΚΟΜΥ Κω του ΕΟΔΥ καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα στον Έπαρχο Κω-Νισύρου Γιάννη Καμπανή ο οποίος πιέζει όλες αυτές τις ημέρες τα κεντρικά από τα τρία άτομα νοσηλευτικό προσωπικό τα δύο άλλαξαν γνώμη πριν υπογράψουν και τελικώς υπέγραψε μόνο ένα άτομο κι ένας οδηγός.

Οι προσπάθειες του Επάρχου τώρα είναι προς την κατεύθυνση να αξιοποιηθούν κάποιες ειδικότητες Ιατρών που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία στο νησί, μεταξύ των οποίων Μικροβιολόγος και Παιδίατρος. Ίδωμεν…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελπίζω να μη στείλουν τον παιδίατρο στα ΚΟΜΥ κι όχι στο νοσοκομείο που δεν έχει;

  2. Εδώ και χρόνια, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων αρνούνται να έρθουν στο νησί, παρ’ όλες τις προσπάθειες και τα κίνητρα που κατά καιρούς δίνονται από τον δήμο. Μήπως το πρόβλημα είναι αλλού; Μήπως μέσα στους κύκλους των γιατρών το νοσοκομείο μας έχει «κακό όνομα»; Όταν ένας εργαζόμενος ψάχνει δουλειά και οι πληροφορίες που αντλεί για τον εργασιακό χώρο, τη διεύθυνση, τις συνθήκες εργασίας, τους συναδέλφους και τις «κλίκες», δεν είναι κολακευτικές, πως θα έρθει και γιατί;

  3. Δεν είπατε γιατί δεν ήρθαν στο υπέροχο νησί σας.Μποχαλοι μόνο με το ζόρι στρατιωτικοί ερχοντε.Όλοι σας βρίζουν

    • άσε τα σάπια. Στον παράδεισο ήρθες μετάθεση και το ξέρεις. Αλλά μάλλον είσαι στην κατηγορία «δημόσιος υπάλληλος» για να πάρεις τον μισθό και όχι περήφανος Ελληνας στρατιωτικός. Παραιτήσου λοιπόν αφού δεν σου αρέσει και πήγαινε στο χωριό σου που θεωρείς ότι είναι καλύτερα από την Κω να βόσκεις πρόβατα και κατσίκια.

  4. Συλλυπητήρια στην κυβέρνηση. Εχει ενα σωρό άτομα σε αναστολή εργασίας. Μην τυχόν μας πλησιάσετε για ψήφους.Μετραμε μέρες μέχρι να ξεκουμπιστειτε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ