Το ημερολόγιο του Δήμου Νισύρου για το 2022 Αφιερωμένο στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου

0
518

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Το ημερολόγιο για το 2022 του Δήμου Νισύρου έχει τεθεί σε κυκλοφορία. Το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα παιδιά του Ομήρειου Δημοτικού σχολείου της Νισύρου. Το ημερολόγιο είναι αποτέλεσμα της δράσης «Ζωγραφίζω το νησί μου», που υλοποιήθηκε από το σύνολο των παιδιών του Ομήρειου Δημοτικού Σχολείου στο πλαίσιο της υποβολής του φακέλου υποψηφιότητας του ηφαιστείου της Νισύρου, στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων  της UNESCO, αλλά και της προετοιμασίας του δημοτικού σχολείου της Νισύρου για την ένταξή του στο  Παγκόσμιο Δίκτυο ASPNET των UNESCO SCHOOLS.

Η δράση αυτή ήταν διαγωνιστική και διοργανώθηκε το περασμένο Σεπτεμβριο από το εργαστήριο Κλιματολογίας και Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος τους ΕΚΠΑ και την Ελληνική Μετεωρολογική Εταιρεία. Τον συντονισμό είχε η Πανεπιστημιακή Έδρα της UNESCO η οποία ανήκει στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Η δράση υποδιαιρέθηκε σε τρεις θεματικές: α. Ζωγραφίζω τον καιρό και την θάλασσα β. Ζωγραφίζω την καθημερινή μου ζωή γ. Ζωγραφίζω το ηφαίστειο.

Οι τρεις νικητές του διαγωνισμού βραβεύτηκαν από την Έδρα UNESCO και το Εργαστήριο Κλιματολογίας και Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος, με τιμητικό δίπλωμα. Οι ζωγραφιές όλων των παιδιών του Δημοτικού σχολείου στολίζουν  αυτό το ημερολόγιο.

Τα παιδιά μας αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον, την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο, και ως δημοτική αρχή, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου-Λυκείου, με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας αποβλέποντας  στην απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων και τη διαφύλαξη της υγείας όλων.

Το ημερολόγιο διατίθεται δωρεάν. Μπορείτε να το δείτε ηλεκτρονικά από εδώ:

https://pdfhost.io/v/S1DycoLwT_CALENDAR_2022_WEBPRIVIEW

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ