Ελευθερία Φτακλάκη: Η πανηγυρική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη σηματοδοτεί την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης

0
64

Η πανηγυρική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη σηματοδοτεί τη αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης.

 

Σήμερα κέρδισε η δημοκρατική παράταξη, κέρδισε η δημοκρατία, κέρδισε ο ελληνικός λαός!

 

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη για την έντιμη και ειρηνική νίκη του, αλλά και για το πνεύμα ενότητας, δυναμισμού και προοπτικής που  σηματοδότησε με τη δήλωση του:

 

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη. Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση. Με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ανανέωση και την αναγέννηση της παράταξης»!

 

Η Αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης ως μια ισχυρή πλειοψηφική κοινοβουλευτική δύναμη, αποτελεί το διακύβευμα της επόμενης ημέρας για το  νέο Πρόεδρο.

 

Μια προοπτική που ξεκίνησε με την αθρόα συμμετοχή των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ψηφίσουν δυο φορές για το νέο Πρόεδρο,  και θα ανθίσει μέσα από την ενότητα και την κοινή συμπόρευση όλων  των στελεχών και μελών του ΠΑΣΟΚ.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους  συνυποψήφιους του Νίκου Ανδρουλάκη για το πολιτικό τους ήθος, τον έντιμο αγώνα τους αλλά κυρίως για την Ενότητα που προτάσσουν με τις δηλώσεις τους!

 

Ο κύβος ερρίφθη: Όλοι μαζί ενωμένοι την επόμενη ημέρα!

 

Είμαι περήφανη που ανήκω στη δημοκρατική παράταξη και δεν έπαψα ποτέ να ελπίζω στη αναγέννηση της !!

 

#ΠΑΣΟΚ_ενωμενοι_παμε_μπροστα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ