«Εκτοξεύτηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό στην Κω»

24
3074

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

«Εκτοξεύτηκαν τα ραντεβού για εμβολιασμό στην Κω»

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

    • Τέτοια βλακεία που σας βαράει δεν υπάρχει πουθενά. Απλά πες τε μας που θα στείλουμε τα στεφάνια. Τόσο κόπανοι δεν υπάρχει προηγούμενο.

      • Δεν υπάρχει προηγούμενο να φωνάζει ο μισός πλανήτης ότι δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα τα εμβόλια κ εσείς πρόβατα να τρέχετε να το κάνετε .

  1. Μην ακούτε κανέναν….να κάνετε αυτό που πρέπει….να εμβολιαστείτε…ας είναι για έξι μήνες…αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι δεν θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα…
    Αν κάνουμε όλοι το αυτονόητο..αυτός ο εφιάλτης …..θα τελειώσει……

    • …που εμβολιάστηκε ή νόσησε το 90% και τώρα τους λένε να πάρουν και την τρίτη δόση για να αποφύγουν τα χειρότερα!!! Με άλλα λόγια το δούλεμα θα συνεχιστεί για πάντα!!!

    • Το αυτονόητο είναι να φοράτε μάσκα σε κλειστούς χώρους εσείς οι εμβολιασμενοι ,κ να κάνετε κ ραπίντ ,γιατί όπως γνωρίζετε πολύ καλά κ νοσητε κ μεταδίδετε ,σας παραχαιδεψε ο Μητσοτάκης επειδή του κάνατε το χατίρι ,ξ να τα αποτελέσματα γεμίσαμε κρούσματα ,όχι από εμάς γιατί κάνουμε ραπίντ δύο φορές την βδομάδα αλλά από εσάς που σας άφησε η κυβέρνηση ανεξέλεγκτους .

  2. Το ότι σπεύδουν όλοι ,να κάνουν το εμβόλιο για να μπορούν να πιουν καφέ, ή να αγοράζουν ρούχα κλπ, είναι άκρως απαράδεκτο και δείχνει τον δείκτη νοημοσυνης. ΑΝ πραγματικά το χρειαζόμασταν , θα μας είχαν πείσει τόσο καιρό με επιστημονικά δεδομένα και όχι με ακραίες συμπεριφορές που θυμίζουν αλλα καθεστώτα. Αλλά όταν ακόμα και τώρα οι ίδιοι οι υγειονομικοί αρνούνται και όσοι το έκαναν, ήταν από εκβιασμό, λέει πολλά. Ζήτω η ελευθερία σας! τώρα μπορείτε ελεύθεροι να μπαίνετε σε μια καφετέρια επιδεικνύωντας ταυτότητα και χαρτί με πλήρη τα στοιχεία σας.είστε πραγματικά ελεύθεροι!

    • Αμφισβητείτε το εμβόλιο κι εσείς; Προχθές μια νέα γιατρός απεβίωσε μη εμβολιασμένη. Τη σακάτεψε ο ιός. Ο αδελφός της νοσεί στην εντατική μη εμβολιασμένος επίσης. Εσείς δε θέλετε καθόλου αντισώματα μπας και τη γλιτώσετε; Αλήθεια τι προτείνετε στον κόσμο εκτός από το να τους παίρνετε στο λαιμό σας.
      Ένας ταπεινός αναγνώστης.

    • …σε ποιο νοσοκομείο εργάζεσαι; Μήπως σε εκείνο το νοσοκομείο που είχαν εισαχθεί ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός και η Ελένη Βλαχάκη;

    • Εγω συμφωνώ με την «Ιατρό» . Είναι άδικο να έχεις τόσους γιατρούς σε αναστολή επειδή δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο.Στην τελική είναι δικαίωμά τους.Εγώ λοιπόν λέω οτι το πιο δίκαιο είναι να γυρίσουν οι άνθρωποι πίσω στα νοσοκομεία. Εκεί είναι η θέση τους.Με μία προυπόθεση όμως. Θα δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο σε μονάδες covid….. Έχουμε μάθει να μιλάμε για ελευθερίες και δικαιώματα και πόσο καταπατούνται όλο αυτό το διάστημα. Κανένας βέβαια δεν κάνει λόγο για τις υποχρεώσεις που έχουμε. Γιατι δέν ξέρω αν σας το είπαν, στην Δημοκρατία μαζί με τα δικαιώματα πάνε πακετάκι και οι υποχρεώσεις.Για να σας δω λοιπόν επαναστάτες όλοι σας……

      • Έπαθα πλάκα τώρα. Διάβαζα τις δηλώσεις του Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου ότι πλέον επιλέγουν ασθενείς κλπ κλπ και στο τέλος λέει:
        Ο κ Εξαδάκτυλος στηλίτευσε τη στάση μέρους της Εκκλησίας και όχι της επίσημης Ιεραρχίας, που όπως είπε τοποθετείται υπεύθυνα και εποικοδομητικά, για το γεγονός ότι «θέτουν το ζήτημα στη βάση της πίστης και όχι της επιστήμης, οπότε εκεί κλείνει η όποια συζήτηση», ενώ σε σχέση με το ενδεχόμενο επιστροφής στο Σύστημα Υγείας των υπό αναστολή υγειονομικών, εκτίμησε πως πρέπει να ενταχθούν και να στελεχώσουν τις μονάδες covid και μόνον αυτές.

  3. Φασίστες δολοφόνοι. Πότε δεν θα τελειώσει αυτό το θέατρο..πιστοποιητικό θανάτου είναι αυτό που πήρατε

    • Μην κανεις κάτι που δεν πιστεύεις. Περίμενε τον ιό με ανοιχτά χέρια και πόδια, χωρίς αντισώματα χωρίς τίποτε. Δίκη σου απόφαση είναι αφού προφανώς έχεις αλλα όπλα να τον αντιμετωπίσεις . Όπλα που οι γιατροί παγκοσμίως δεν έχουμε ακόμη. Καλή τύχη εύχομαι.

  4. Αντι πινακιου φακης…… Ξεπουλατε την ανθρωπινη υποσταση σας και την ελευθερια σας

  5. Βρε Έλληνες απαράδεκτοι τι βρίζετε αυτούς που κάνουν εμβόλια η αυτούς που δεν κάνουν,,ας κάνει ο καθένας ότι θέλει και να το βουλώσει το ξεφτιλησατε πλέον ακοινωνητοι

  6. Κύρια γιατρός (λέμε τώρα) γράψτε το επίθετο σας ώστε να μην σας δώσουμε ποτέ τα λεφτά μας σε επίσκεψη..κάνε ότι γουστάρεις και απλά βούλωσε το

  7. στην αρχη στεναχωριομοηυν που εβλεπα τοσους συντο[ιτες μου να εμβολιαζονγτε με mRNA που δεν εχουν καν εγκριση παρα μονο εκτακτη προσωρινη δηλαδη πειραματοζωα. ομως μετα απο ενα χρονο και με τοσαυς θανατους απο τα εμβολια και ακομα πηγαινουν ακι εμβολιαζοντε δεν στεναχωριεμε πλεον διοτι οντος πανε γυρευοντας. ελικα ο δεικτης νοημοσυνης των κωων ειναι παρα πολυ χαμηλος σε συνδυσμο με τον πανικο μηπωσ κολησουν κορονοιο τους οδηγη σε σιγουρο θανατο αν οχι αμεσα τοτε το πολυ σε 2 χρονια θα εχουν εκδηλωσε καποιο ειδος καρκινου. δημαρχε βρες αλλο οικοπεδο για τριτο νεο νεκροταφειο γιατι αυτο τστον αμπαβρη δεν θα εχει θεσεις πλέον.

    • Είπες να περάσεις κι εσυ εδώ να αφήσεις το αποτύπωμα σου στην ιστορία

      Προφανώς γνωρίζεις πολλά και λόγω υψηλού δείκτη νοημοσύνης που φαίνεται ξεκάθαρα από τη γραφή σου και μάλλον εργάζεσαι στην έρευνα η σε κάποιες ανεμβολιαστες μυστικές υπηρεσίες (όλες έχουν εμβολιαστεί οι χαζές) που ξέρουν τα μυστικά του κόσμου. Σε ευχαριστούμε για τη γνώση. Σίγουρα θα τη λάβουμε υπόψη μας. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ