«Με βαθιά θλίψη, ο κόσμος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ των νησιών μας, αποχαιρετούν αυτή τη σκοτεινή μέρα την Πρόεδρο»

2
599

Κως, 26/10/21

 

Με βαθιά θλίψη, ο κόσμος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ των νησιών μας , αποχαιρετούν αυτή τη σκοτεινή μέρα την Πρόεδρο της μεγάλης μας Δημοκρατικής Παράταξης.

Η απώλεια της Προέδρου, της Φώφης Γεννηματά, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη πολιτική ζωή.

Υπήρξε μια Δωδεκανήσια γυναίκα, γενναία, δυναμική μαχητική, ανθρώπινη, αξιοπρεπής, πρωταγωνίστρια και παρούσα πάντα, τόσο στη πολιτική σκηνή, όσο και τα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας, δίπλα στον απλό, καθημερινό πολίτη!

Η παρουσία της θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας και στις καρδιές μας!

Η απώλεια της, δυσαναπλήρωτο κενό για τη Δημοκρατική μας Παράταξη!

Εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια αλλά και τη συμπαράσταση μας στο σύζυγο και τα παιδιά της, θυμόμαστε με συγκίνηση τα παρακάτω λόγια της:

 

« Το θέμα είναι να μπορείς να ζεις! Να μην ζεις συνέχεια κάτω απ’τη σκιά, την αγωνία και τον φόβο. Αν ζεις με τον φόβο αυτή δεν είναι ζωή, έχεις νικηθεί στην πραγματικότητα, στην καθημερινότητα σου. Εγώ δεν έζησα ποτέ έτσι».

Φώφη Γεννηματά 1964-2021

 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Βορείου Συγκροτήματος

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ευχαριστούμε και για την προσωπική βοήθεια που μας παρείχες ! Να μας προσεχεις! Θα σε θυμόμαστε για πάντα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ