Αύριο η κηδεία του 61χρονου Χρ. Χρυσοστομάκη που «έφυγε» ξαφνικά ενώ οδηγούσε – Η ανακοίνωση της οικογένειά του

0
2230

Αύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 3μμ θα γίνει η κηδεία του Χρυσόστομου Χρυσοστομάκη, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Έμπωνα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο Χρυσόστομος Χρυσοστομάκης, ήταν οικονομολόγος – φοροτεχνικός και ήταν 61 ετών. Είχε διατελέσει πρόεδρος της ΚΑΪΡ από το 2011 έως το 2015.

Έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί για επαγγελματικούς λόγους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες φιλικών του προσώπων, δεν είχε παρουσιάσει και δεν είχε αναφέρει  ποτέ κανένα πρόβλημα υγείας..

Την ώρα εκείνη, ο 61χρονος μιλούσε στο τηλέφωνό με τη σύντροφό του. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και μάλιστα το αυτοκίνητο βγήκε εκτός του δρόμου και προσέκρουσε με μικρή ταχύτητα σε κολώνα φωτισμού. Στο νοσοκομείο των Αθηνών όπου διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό του, ο οποίος πιθανότατα να οφείλεται σε αιφνίδιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Η οικογένειά του με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο ίδρυμα Αγίου Ανδρέα Παραδεισίου Ρόδου.

πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ